Ticket: Je bent al ingeschreven!

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Volgende
days
hrs
mins
secs

Formula 1 Dutch GP

StreetGasm leden krijgen de exclusieve mogelijkheid om als VIP naar de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te gaan! Het weekend van 2-3-4 September kleurt Zandvoort Oranje en zullen wij in onze private Beachclub een ongekend Formule 1 feestje...

02 - 04

september

3

Dagen VIP Entree

Ongelimiteerd

FOOD & DRINKS

100

STREETGASM VIPS

int(89)

Nog 24 plaatsen

Word lid

Deze informatie is alleen zichtbaar voor StreetGasm leden.

Word lid

 

GA MET STREETGASM als vip NAAR de formule 1 van zandvoort

De Formule 1 race van Zandvoort is uitgegroeid tot het meest populaire sportevenement van ons land. De kaarten hiervoor waren dan ook binnen no time uitverkocht. Toch bieden wij jou als StreetGasm lid exclusief de mogelijkheid om als VIP naar de thuisrace van Max Verstappen te gaan.

StreetGasm leden krijgen de kans om drie dagen lang als VIP te genieten van de Formule 1 van Zandvoort. Inclusief topplekken op de hoofdtribunes, toegang tot het Race Home en volledige catering op het circuit. Daarnaast doet StreetGasm daar een schepje bovenop. De StreetGasm VIP tickets geven je namelijk ook exclusief toegang tot de tot StreetGasm thuisbasis omgetoverde Beachclub Later aan Zee!

Tijdens dit weekend wordt je naast de VIP ontvangst op het circuit dus ook nog eens extra in de watten gelegd bij onze Beachclub Later aan Zee. We trakteren je op zaterdag en zondag bij aankomst in Bloemendaal op een heerlijke brunch en wanneer we ‘s middags terug komen van het circuit, luiden we onze feestavond in met op beide dagen een feestlijk diner. Hierna bouwen een lekker feestje met bekende artiesten en top DJ’s. Kortom, je geniet met de StreetGasm VIP tickets van een volledig verzorgd en exclusief Formule 1 weekend!

TICKETS STREETGASM F1 VIP ARRANGEMENT

Ga als VIP naar de Formule 1 Dutch Grand Prix op het circuit Zandvoort met het StreetGasm F1 arrangement. Hier zit bij inbegrepen:

 

  • Een VIP dagpas voor vrijdag, zaterdag en zondag welke toegang geven tot het CM.com Circuit Zandvoort en plaatsen op één van de hoofdtribunes aan de main straight.
  • Toegang tot de VIP Hospitality in het Race Home. Hier geniet je de hele dag van de race onder het genoet van een hapje en een drankje.
  • Brunch op zaterdag en zondag bij Beachclub Later aan Zee. Geniet op zaterdag en zondag van een heerlijke brunch bij Beachclub Later aan Zee
  • Exclusief toegang tot het StreetGasm F1 Diner en de afterparty bij Beachclub Later aan Zee. Geniet op zaterdag en zondag van onbeperkt eten en drinken en een knallend feest!

 

Prijs per ticket: €2.650,-. excl 21% btw

 

Na aanmelding ontvang je van ons een online StreetGasm ticket. Na betaling van de factuur, ontvang je van ons de officiële Formula 1 Dutch GP VIP tickets compleet met het programma thuis.

DUTCH GP RACE HOME

De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt door vele tienduizenden fans bezocht. Slechts een selecte groep racefans kan worden ontvangen in de verschillende VIP hospitality lounges. In het Race Home, welke zich bevindt op de hospitality lane achter de tribunes op het rechte eind, geniet je de hele dag van de race onder het genot van een hapje en een drankje.

GRAND STAND TRIBUNE

StreetGasm leden bekijken de race vanaf één van de grand stands (hoofdtribunes) aan de main straight (het rechte stuk). Deze tribunes strekken zich uit vanaf halverwege De Arie Luyendijk kombocht en de pitlane-in tot en met de Tarzanbocht. Een groot deel van de tribunes heeft zicht op (een deel van) de pitstraat, het pitgebouw en de start/finish.

CATERING

In het Race Home geniet je de gehele dag van heerlijke versnaperingen waar onder koffie & zoetigheden en een ruim lunch buffet. Na de race worden er nog diverse borrelhappen geserveerd. De hele dag is er open bar (Heineken bier, wijn en fris).

ENTERTAINMENT

Op CM.com Circuit Zandvoort is tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix van alles te beleven. Denk hierbij aan diverse challenges op het gebied van pitstops en sim racing. Ook zijn er photo booths, merchandise shops en optredens van aansprekende DJ’s en artiesten. In het Race Home wordt de voorbeschouwing op de race door een expert gefaciliteerd.

FEEST MEE, BIJ BEACHCLUB LATER AAN ZEE

We gaan er natuurlijk van uit dat Max op zaterdag pole position pakt en op zondag als eerste over de finish komt. Dat betekent dat er volop reden gaat zijn voor een heerlijk feestje!

We nodigen je graag uit om voor en na de belangrijke racemomenten bij onze partner Beachclub Later aan Zee te genieten van een all-inclusive feestje. Uitgebreid eten en drinken is inbegrepen en we beloven dat het dak eraf zal gaan!

Beachclub Later aan Zee is gelegen aan de boulevard van Bloemendaal. Vanaf de Beachclub is het 17 minuten lopen naar de Grand Stand tribune.
Op de Beachclub zijn er lockers aanwezig waar je je persoonlijke bezittingen veilig achter kunt laten. De Beachclub is exclusief door ons afgehuurd en er zullen dan ook geen andere mensen aanwezig zijn.

Binnenkort volgt er meer informatie over het gehele avondprogramma.

 

BEACHCLUB LATER AAN ZEE

Exclusief geopend voor StreetGasm op zaterdag 3 september en zondag 4 september van 10:00 tot 23:00 uur.

  • Brunch (zaterdag & zondag) 10:00 – 13:00 uur
  • Diner & feest (zaterdag & zondag) 16:00 –  23:00 uur

 

VERVOER NAAR ZANDVOORT/BLOEMENDAAL
Vervoer van en naar Bloemendaal dient men zelf te organiseren. Tijdens het raceweekend is er van en naar Zandvoort/Bloemendaal een zeer goede busverbinding met Haarlem Centraal. Wanneer je vanaf Haarlem naar Bloemendaal reist, stopt deze op één minuut loopafstand van de Beachclub.

RACE PROGRAMMA

Vrijdag 2 september

09:00 – 11:30 Voorprogramma (o.a. F2 & F3 Vrije Training)
11:30 – 12:30 1e Vrije Training F1
12:30 – 15:00 Tussenprogramma (o.a. Vrije Training, F2 & F3 Kwali)
15:00 – 16:00 2e Vrije Training F1
16:00 – 18:30 Eindprogramma (o.a. Porsche Supercup Vrije Training)

Zaterdag 3 september

09:00 – 12:00 Voorprogramma (o.a. F2 & F3 Race 1)
10:00 – 13:00 StreetGasm Brunch Beachclub Later aan Zee
12:00 – 13:00 3e Vrije Training F1
13:00 – 15:00 Tussenprogramma (o.a. Porsche Supercup Kwali)
15:00 – 16:00 Kwalificatie F1
16:00 – 18:30 Eindprogramma (o.a. F2 & F3 Race 2)
16:00 – 23:00 StreetGasm Diner met aansluitende feestavond Beachclub Later aan Zee

Zondag 4 september

09:00 – 13:30 Voorprogramma (o.a. F2 & F3 Race 3, Porsche Supercup Race)
10:00 – 13:00 StreetGasm Brunch Beachclub Later aan Zee
13:30 – 15:00 Tussenprogramma (o.a. Entertainment en Driver Parade)
15:00 – 17:00 F1 Race
16:00 – 23:00 StreetGasm Diner met aansluitende feestavond Beachclub Later aan Zee
17:00 Eindprogramma (Podium Ceremonie & Entertainment)

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid