Ticket: Tour d'Azur (gast)

Om jouw deelname aan Tour d’Azur zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Zie hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Autotransport Tour d'Azur

Wij werken samen met onze betrouwbare partners die het gehele transport proces begeleiden. De prijs hiervan ligt tussen de €1.850 en €2.350 excl. 21% btw per auto voor een retourtransport en is afhankelijk van het aantal auto’s dat dit transport boeken.

Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Xpel lakbescherming

Een StreetGasm tour vergt nou eenmaal veel van een auto. Om je auto zo goed mogelijk te beschermen, raden wij aan om deze in te laten pakken met een Xpel lakbeschermende folie. Dit is de ultieme vorm van lakbescherming en zo beperk je steenslagschade tot een absoluut minimum. We brengen je graag in contact met onze partner Next Level Cars. Wanneer je het onderstaande vakje aanvinkt, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken.

Betalingsopties

€ 8.900,-
€ 2.500,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

Tour d’Azur

Een droomrit vanaf de Zwitserse Alpen tot aan de Cote d'Azur. Dit is het vervolg van La Dolce Vita, een nieuwe StreetGasm Luxury Tour.

€ 8.400,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 8.900,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "28-05-2024"


string(10) "01-06-2024"

28 - 01

mei

5

dagen

750

km

15

teams

Bijna vol

Direct inschrijven

 

.

Als opvolger van onze StreetGasm Luxury Tour, La Dolce Vita, presenteren wij met trots de Tour d’Azur. Deze luxe rally staat in het teken van het goede leven, met vijf bijzondere roadtripdagen. We starten vanuit het W Hotel in Verbier en reizen via Italië naar de Côte d’Azur.

Dit is een allesomvattende trip waarbij ontspanning en genieten centraal staan. Door de kortere rijdagen is Tour d’Azur ideaal voor koppels, waardoor er voldoende tijd overblijft om te genieten van de accommodaties. Deze exclusieve tour omvat alles wat u wenst: dagelijks heerlijke lunches op sfeervolle locaties, stijlvolle diners en verblijven in zalige hotels.

 

STARTEN op eenzame hoogte
IN VERBIER

We beginnen deze tour in het pittoreske Verbier, een wintersportdorp wat gelegen is op 1500 meter hoogte midden in de Zwitserse Alpen.

Het W Hotel hier is onze thuisbasis en vormt het startpunt van de Tour d’Azur. Parkeer je auto voor het hotel en laat je welkom heten door het StreetGasm Team. Maak kennis met de overige deelnemers en geniet van een heerlijk diner in één van de heerlijke restaurants van het hotel.

 

Glitter & Glamour
in Monte-Carlo

Monaco is de speeltuin van de jetset, waar glitter en glamour samenkomen. We strijken hier neer bij het Monte-Carlo Bay Hotel. Gelegen aan de Middellandse zee en met zijn eigen privé lagune, is dit een heerlijke getaway om even bij te tanken na een mooie dag rijden. Besteed wat tijd om Monaco te ontdekken voordat we je uitnodige om ‘s avonds te dineren bij de iconische Buddha-Bar.

 

FINISH AAN
DE FRANSE RIVIERA

Niet aan, maar letterlijk óp de Middellandse zee vind je het Miramar Beach Hotel. Genesteld tegen een rotswand met uitzicht op de azuurblauwe zee is dit een geweldige plek om de laatste avond van de Tour d’Azur te vieren. We proosten en dineren hier gezamenlijk op het goede leven.

Adembenemend rijden
voor ieder type rijder

Schilderachtige routes over geweldige bergpassen en door indrukwekkende natuurgebieden.

Ieder type rijder komt aan zijn trekken tijdens Tour d’Azur. We nemen je mee over verschillende bergpassen zoals de Gran San-Bernardinopas die op ongeveer 1900 meter hoogte ligt en die Zwitserland met Italië verbindt. Ook bezoeken we de minder bekende Colle du Tenda route en Colle du Brouis bergpas, welke in het achterland van Monte-Carlo liggen.

Mooi rijden doe je niet alleen over bergpassen. In de prachtige Aosta vallei en Asti regio liggen geweldige wegen die we zullen aandoen. Ze liggen minder hoog, maar net zo mooi! Hoog op het lijstje van StreetGasms favoriete gebieden om doorheen te rijden, staat het natuurgebied Du Verdon in de Provence. Hier vind je geweldig asfalt en ontelbare bochten. Onderweg wordt je getrakteerd op adembenemende uitzichten op de diepe kloven, spectaculaire rotswanden en turquoise kleurende wateren van Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa.

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid