Over streetgasm

Het ontstaan van StreetGasm gaat helemaal terug naar 2006. Maurice Hartsuiker was van kinds af aan al een volslagen autogek en besloot om een autoclub op te richten. Deze toen nog onbekende club van (vooral Japanse) sportauto’s maakte al snel naam in het wereldje. Dit kwam  door de hoge kwaliteit aan auto’s en de uitstraling van het merk. StreetGasm stond bovenal bekend om de hechte band die de leden onderling hadden en het sterke familiegevoel dat er heerste. Waar StreetGasm ook was of arriveerde, er werd overal een feestje van gemaakt!

StreetGasm werd dé plek waar mensen met snelle auto’s op hun plaats waren en hun passie konden delen. Door de jaren heen heeft StreetGasm zich ontwikkeld tot één van de grootste toonaangevende supercar communities van Europa. 

De snelgroeiende club telt inmiddels meer dan 200 leden en heeft een actief netwerk gevormd van vrienden, ondernemers, maar vooral autogekken. De StreetGasm Family leeft de automotive dream en is altijd in beweging. Het vaste team bestaat inmiddels uit vijf medewerkers en tijdens de evenementen zijn er soms wel 40 man aan het werk.

Live Your Dreams

Dit is altijd de lijfspreuk van Maurice geweest. Door de jaren heen is de Live Your Dreams slogan een rode draad binnen StreetGasm geworden.
Deze slogan betekent dat niets te gek is en je je dromen moet najagen.

De daad werd bij het woord gevoegd en al snel werden dromen werkelijkheid. StreetGasm evenementen kennen geen grenzen meer met exclusieve tours georganiseerd door heel Europa. Er werden tours gemaakt over de bergtoppen in de Alpen tot aan het uiterste puntje van Sicilië, van de besneeuwde Pyreneeën tot het ongerepte binnenland van Oost-Europa en alles daar tussen in. In 2021 is daar met Arabian Miles zelfs de eerste tour door de Verenigde Arabische Emiraten aan toegevoegd.

StreetGasm biedt haar leden ieder jaar weer een breed scala aan Droomtours!