Streetgasm
HEADQUARTERS

Met heel veel dank aan onze gewaardeerde partners hebben we het afgelopen jaar een langgekoesterde droom uit laten komen: de realisatie van een prachtig StreetGasm HeadQuarters in Utrecht.

Dit is het thuis voor onze StreetGasm Family en vormt het middelpunt van al onze activiteiten binnen StreetGasm. Het HQ is gevestigd op de Reactorweg 291 in Utrecht. Hier staan altijd een aantal indrukwekkende supercars, is de bar goed gevuld en staat de koffie altijd klaar.

SHOWROOM VOOR
LEDEN & PARTNERS

Het StreetGasm HQ heeft op de begane grond ruimte voor maar liefst 3 supercars. Deze staan in een omgeving waar veel supercar eigenaars en toekomstige eigenaren samenkomen. Het is dus een ideale plek voor zowel StreetGasm partners als clubleden om hun auto tentoon te stellen.

Hier hebben al een hoop bijzondere pronkstukken van StreetGasm leden en partners gestaan. Denk aan de Novitec Ferrari F8 N-Largo, de eerste McLaren 750s van Europa en de gelimiteerde Lamborghini Huracan Sterrato. Staat jouw bolide hier binnenkort?

VREDESTEIN HOTLAPS

In de showroom van het SG HQ staat er een gave Build4Performance racesimulator. Hierop worden de Vredestein Hotlaps verreden! Een competitie die we in samenwerking met Vredestein in het leven hebben geroepen.

Als StreetGasm lid krijg jij de kans om in een McLaren 650s GT3 jouw snelste tijd over het F1 circuit van Zandvoort te rijden. Aan het einde van het jaar wordt er uit handen van Vredestein een nieuwe set banden uitgereikt aan diegene die bovenaan staat.

VERGADERRUIMTE DIE
AUTOMOTIVE ADEMT

Het is ook mogelijk om het StreetGasm HQ te gebruiken voor jouw eigen zakelijke evenement. Met een showroom en bar op de begane grond, en een vergaderruimte en gezellig ingerichte zithoek en keuken op de eerste verdieping, is het een multifunctionele ruimte waar je jouw vergadering of evenement kunt laten plaats vinden. Neem contact met ons op wanneer je hier meer informatie over wilt ontvangen..

STREETGASM HEADQUARTERS
PARTNERS

Het StreetGasm Headquarters hebben wij kunnen realiseren met de hulp van deze partners.
Kom meer te weten over deze bedrijven op de Partner pagina.