Akrapovič

Liefhebbers van auto’s en motoren zijn natuurlijk allang bekend met het merk Akrapovič. De diepe, unieke sound die je in elke cel van je lichaam voelt: daarmee wordt natuurlijk het uitlaatgeluid van Akrapovič bedoeld.

De nieuwste technologieën voor een indrukwekkende sound en uitmuntende prestaties. In Slovenië weten ze al jaren waar ze mee bezig zijn. Of je nou in een Porsche, Lamborghini of andere sport/supercar rijdt, Akrapovič levert altijd wel een uitlaatsysteem dat past bij jouw auto en wensen. Voor de samenstelling van de uitlaten worden alleen de beste en sterkste materialen zoals titanium en carbon gebruikt. Dit merk je aan alles.

Pure wetenschap en ervaring worden door Akrapovič ingezet om de uitlaten zo licht mogelijk te maken. Ontwerpers met verstand van zaken zorgen ervoor dat elke uitlaat een stukje kunst is. Met het uitgebreide aanbod is er altijd wel een uitlaat die past bij jou en jouw auto.

Akrapovič en distributeur GP Products uit Loon op Zand, zijn al sinds 2016 partner van Streetgasm. Elke dag wordt er bij GP Products gewerkt om de beste service en producten te leveren aan dealers in de Benelux.