XNRGY

YOUR EXCEPTIONAL PADEL CLUB

Waar lekker eten, padel en fitness samenkomen. We hebben 10 overdekte banen, plafonds van 12 meter hoog en onbeperkt plezier. Welkom bij de club!

StreetGasm heeft al twee te gekke padeltoernooien georganiseerd bij XNRGY, en we zijn zo enthousiast dat StreetGasm nu ook deel uitmaakt van XNRGY! Waarom? Omdat StreetGasm zijn eigen baan sponsort bij XNRGY, jij kan dus op de StreetGasm baan spelen!

Bij XNRGY is iedereen, ongeacht het niveau, van harte welkom om te komen spelen. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint, onze deuren staan wijd open. En voor degenen die hun padelspel willen perfectioneren, zijn er ervaren trainers die klaarstaan om je te begeleiden naar het volgende niveau. Maar XNRGY is niet alleen een plek voor padelenthousiastelingen. Naast het slaan van een paar ballen, kun je bij ons ook genieten van heerlijk eten en drinken. En als je wat extra energie wilt verbranden, duik dan onze sportschool in! Werk aan je fitheid, stel doelen en train samen met onze deskundige trainers.

Bij XNRGY draait het niet alleen om padel; het gaat om de complete ervaring. Dus kom langs, speel een potje, geniet van goed eten, werk aan je fitnessdoelen en maak deel uit van de XNRGY vibe. Het plezier wacht op je!

 

XNRGY Club B.V.
De Flinesstraat 10
1114 AL Amsterdam-Duivendrecht

info@xnrgyclub.com
Club: +31 020 700 9333
Whatsapp: +31 6 181 118 90.

XNRGY