Pericia Homes

Pericia betekent expertise in het Spaans. Onze klanten halen met Pericia Homes de expertise in huis om van een huis hun thuis te maken!

Van complete woningrenovaties tot aan kleinere renovatieprojecten als een badkamer-, keuken- of vloerrenovatie, in samenwerking met Pericia Homes brengen onze opdrachtgevers zorgeloos een bouwproject tot werkelijkheid.

Maar de expertise van Pericia Homes strekt nog verder voor klanten die op zoek zijn naar exclusievere interieurtoepassingen. Denk hier bijvoorbeeld aan epoxy designvloeren, Italiaanse sierstucwerken of interieurbouw op maat. In samenwerking met Pericia Homes kan je als klant all the way!

 

PROJECT – STREETGASM HQ

Het hoofdkantoor van StreetGasm hebben wij met veel plezier voorzien van een unieke epoxy designvloer en een grote wand van de toiletgroep voorzien van Italiaans sierstucwerk. Een uitgebreide foto reportage volgt wanneer dit project af is.

Het doel van Pericia Homes is om meerdere garages of showrooms waar supercars worden gestald te transformeren tot epische car shelters. Zowel in binnen- als buitenland!

Klaar om uw garage of showroom te transformeren? Spreek iemand van Pericia Homes hierop aan bij een van de events van Streetgasm of mail je plannen naar info@periciahomes.nl en we komen graag langs op locatie om de eventuele werkzaamheden op te nemen!

 

Pericia Homes
Breedijk 1B
5705 CJ Helmond

PERICIA HOMES