E-Z UP

Je hebt ze vast eens gezien, die tenten die je waanzinnig snel op kunt zetten. Op festivals, bij merkactivaties, bij verschillende sporten, in de filmindustrie en bijvoorbeeld in de bouwsector zijn easy up tenten een begrip. Ook in de automotive zijn deze tenten ideaal in te zetten! Streetgasm is sinds april 2021 partner van de originele uitvinder van het easy up tentsysteem, het Amerikaanse merk E-Z UP.

Wereldberoemde teams uit bijvoorbeeld de Formule 1 en de Dakar gebruiken E-Z UP tenten voor vele doeleinden: Het uitvoeren van reparaties tijdens de bivouac, het verrichten van promotiewerkzaamheden, hospitality, et cetera. En wie kent niet het beeld van de verregende Grand Prix van Maleisië waarbij de halve grid was overkapt met E-Z UP tenten?

Het Amerikaanse E-Z UP heeft zijn Europese hoofdkantoor gevestigd in Nederland (Houten, UT). E-Z UP levert B2B naast tenten een volledig promotioneel assortiment aan beachflags, banners en andere producten die je tijdens evenementen en andere activiteiten kunt inzetten. Uiteraard volledig te bedrukken en met de hoogste garantienormen in de markt (bijvoorbeeld 7 jaar garantie op de professionele tentframes). Nuttige, handige en zeer duurzame producten voor al uw zakelijke activiteiten! Ook nog eens volledig te bedrukken met u kleuren en logo’s.

Naast professionele tenten levert E-Z UP ook aan de consument, dus ook voor uw tuinfeestje bent u hier aan het juiste adres.

www.ezup.nl / www.ezup.eu

EZUP