supercar madness tt assen

StreetGasm groots aanwezig SupercarMadness op TT Assen

1 mei 2024

Op 19 mei is StreetGasm groots aanwezig bij het Supercar Madness evenement op het TT Circuit Assen. We zullen een prominente plek innemen waar we de dikste supercars zullen neerzetten. Het evenement begint op zondag om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur. En wij nodigen onze StreetGasm leden graag uit!

De ultieme VIP ervaring

Wat hebben we voor onze StreetGasm Family geregeld? Als lid van de StreetGasm Family ontvang je 2 gratis entreetickets, gratis parkeergelegenheid op de StreetGasm stand en VIP hospitality t.w.v. €95,- pp. Het VIP-pakket bestaat uit heerlijke hapjes en drankjes in de VIP Lounge, waar je ook een perfect uitzicht hebt op het hele circuit.

supercar madness tt assen streetgasm

Jouw auto op de StreetGasm stand?

We weten dat de dikste auto’s te vinden zijn onder onze Family members. Daarom zouden we het ook erg tof vinden als je aanwezig bent op onze stand. Jouw supercar zal de show stelen en ervoor zorgen dat StreetGasm goed vertegenwoordigd is. Wij hebben een prominente plek op het circuit dus hoe meer dikke auto’s, hoe beter! Ook is er tijdens SupercarMadness, AutoMadness op het TT Assen Circuit en met jouw gratis kaartje heb je hier automatisch ook toegang toe!

supercar madness tt circuit assen met streetgasm

Wat is er nog meer te beleven?

Tijdens het evenement is er van alles te beleven. Autoliefhebbers kunnen het circuit op met hun eigen auto (Supercar Hotlaps), er zijn diverse shops en stands, je kunt simracen op de simulator van Build4Performance, en je kunt onder andere hypercars bewonderen, waaronder een Koenigsegg. Daarnaast zijn er leuke activiteiten zoals dragraces en revvbattles. Kortom: het TT Circuit van Assen zal compleet in de ban zijn van de dikste supercars en wij dragen daar groots aan bij.

Toegangstickets

Onze StreetGasm leden kunnen hier hun gratis kaartjes aanvragen. Geen StreetGasm lid? Of wil je extra kaartjes? Dat kan via de volgende link!