Build4Performance

Speciaal ontworpen voor alle autosportliefhebbers en professionals die op zoek zijn naar de ultieme ervaring. In onze simulatoren komt de realiteit ongekend dichtbij!

 

Wie droomt er niet van racen in een Formule 1 of GT-auto op de meest iconische circuits? Neem plaats in onze simulator en je staat aan de start van de Nürburgring, Spa Francorchamps, de straten van Monaco of elk circuit die je kan bedenken: in seconden! Ieder element van onze simulator is modulair. Zo creëren we voor iedereen een configuratie naar wens. We produceren, leveren en installeren al onze simulatoren zelf, zodat deze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

“Als voormalig Formule 1 coureur zocht ik al jaren naar een geschikte F1 simulator, waarin ik de auto goed kon aanvoelen. Ik wilde niet één of andere arcade stoel, maar juist zo dicht mogelijk bij de realiteit zitten als maar kon. Toen ik in 2019 werd uitgenodigd om de Build4Performance simulator te testen was ik meteen verkocht: wát een machine!”
Robert Doornbos
Voormalig Formula 1 coureur en mede eigenaar

 

Build4Performance bouwt jouw perfecte race simulator!

Door slim gebruik te maken van vaste bevestigingspunten, zijn er eindeloze mogelijkheden om de simulatoren helemaal naar jouw wens te maken. Een GT Frame op een Podium Floor Stand of een F1 Frame op het Motion Platform met 5.1 audio, de keuze is aan jou. Zo stel je altijd een simulator samen die helemaal bij je past. De huisstijlkleur Candy Orange is een metallic hoogglanslak die vanuit elke hoek spectaculair oogt. De frames worden intern ontworpen, lokaal geproduceerd en gecoat: dit straalt kwaliteit uit. Als oranje niet past bij jouw kleurenpalet, dan heb je keuze uit duizenden andere kleuren om jouw simulator nog verder te personaliseren. Ook magneetstickers en achterwanden met jouw design of favoriete circuit behoren tot de mogelijkheden.

Het toonaangevende Motion Platform heeft vier actuatoren, die allemaal individueel 150 mm razendsnel op en neer kunnen bewegen. Dit zorgt ervoor dat je elke sprong in je buik zal voelen en je bij het aanremmen voor de Tarzanbocht het gewicht van de auto naar voren voelt verplaatsen. Niet alleen de beweging van de auto kunnen we met ons platform tot in detail simuleren, ook elke kerbstone en oneffenheid in het asfalt zal je voelen. Daarnaast word er uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste en meest hoogwaardige hardware die er op de markt te vinden is.

Kortom als het gaat om simulatoren is Build4Performance the way to go.

Build4Performance

Industrieweg 25 F
7903AH Hoogeveen
Tel: +31 (0) 85 303 71 47
Email: info@build4performance.com

 

Build4Performance