KVINT logo

KVINT ONZE NIEUWE GOLD PARTNER

7 mei 2024

We starten deze week met erg leuk nieuws! StreetGasm introduceert met trots een nieuwe Gold Partner: KVINT. Mike Teeuwen – welke de vertegenwoordiger van KVINT is – is door onze goede vriend en StreetGasm partner Taeke van Innovated Groep naar ons doorverwezen. Mike heeft al deelgenomen aan SG2K en zal nu ook als lid deel uitmaken van StreetGasm. Je zal hem dus zeker eens bij een evenement terug zien!

 

Wat is KVINT?

KVINT, opgericht in 1897, is Moldavië’s meest gerenommeerde producent van wijn en gedistilleerde dranken. Met meer dan 20 miljoen flessen divins, wijnen, wodka’s, gin en brandewijnen per jaar, rivaliseren ze moeiteloos met topmerken. De 2000 hectare wijngaarden, gunstig gelegen langs de Dnjestr, cultiveren meer dan 30 druivensoorten, waaronder Franse variëteiten. Samen met Duitse instituten verbouwt KVINT ook robuuste druiven die extreme omstandigheden weerstaan. In de kelders, waar 11 miljoen liter absolute alcohol rijpt, gebruiken ze een klassiek proces om spirits van 1 tot 60 jaar oud te creëren. Deze diversiteit biedt de blenders vrijheid en garandeert de consument constante kwaliteit. KVINT’s divin, verrijkt met klassieke cognac, draagt hun subtiele nationale signatuur.

Een echte KVINT ervaring!

Omdat KVINT een Moldavisch bedrijf is – en dus niet echt om de hoek zit – vinden wij het leuk om KVINT naar Nederland te halen. We zijn dan ook van plan om tijdens een StreetGasm event een keer een tasting te doen. KVINT heeft onder andere een grote collectie aan Divins, wijnen, wodka’s, gin en brandewijnen. De divins is iets wat wij vooral erg interessant vinden, omdat dit niet iets is wat je snel zal drinken. Want wat is Divins nu eigenlijk? Divins is een term die verwijst naar een specifieke soort gedistilleerde drank, vergelijkbaar met brandewijn. Het wordt vaak geproduceerd door het distilleren van gefermenteerd fruit, zoals druiven, peren of pruimen, en vervolgens te laten rijpen in houten vaten. Het resultaat is een sterke drank met een karakteristieke smaak en aroma’s, vaak genoten als digestief. In sommige regio’s, zoals Moldavië, staat divins bekend om zijn hoge kwaliteit en wordt het beschouwd als een waardevol product in de drankindustrie.

KVINT producten shoppen

Zoals we weten zit KVINT niet om de hoek, maar toch is het mogelijk om je eigen KVINT drankje in huis te halen. Mocht je nu geïnteresseerd zijn dan kan je contact opnemen via: info@kvint.md

Wil je meer lezen over waar KVINT voor staat en wat zij wellicht voor jouzelf kunnen betekenen, lees dan hier meer: KVINT partnerpagina.

 

 

KVINT
Lenin Street
Tiraspol, MD-3300,
Republic of Moldova

E-mail: info@kvint.md
Telefoon: +373 533 961 70

logo KVINT