Streetgasm
DRIVING ACADEMY

Tijdens de StreetGasm evenementen draait het om voertuigbeheersing. Niets is dan ook fijner om met het volste vertrouwen in jezelf en jouw auto over de mooiste wegen van Europa te scheuren. Om je goed voorbereid met ons op reis te laten gaan hebben wij de StreetGasm Driving Academy voor in het leven geroepen.

Door het organiseren van diverse trainingen, cursussen en rijvaardigheidsdagen met elk een ander thema leer je op een leuke en speelse manier je auto goed kennen en vooral te beheersen. Deze dagen vinden plaats op veilige terreinen en worden geleid door professionele en ervaren instructeurs.

Sportplus Training

Tijdens de Sportplus training werken we op een leuke en vooral veilige manier aan je rijvaardigheid. Op speciaal daarvoor ingerichte terreinen leren onze instructeurs hoe jouw supercar reageert onder uiteenlopende situaties.

Leerzame oefeningen wisselen zich af met hoge adrenaline onderdelen zoals het kombaan rijden! Dit is de ideale manier om het volledige vertrouwen in jezelf en je supercar op te bouwen.

Driftdagen

Al door de zijruit kijkend naar de volgende bocht volledige gecontroleerd driftend het parcours over, dat is in een notendop wat we je gaan leren tijdens de driftdagen.

Behalve dat driften erg leuk is om te doen, leer je ook perfect de grens van je auto kennen. Je leert hier hoe je moet handelen wanneer je onderstuur ervaart en daarnaast geeft het natuurlijk een geweldige kick als je de auto zelfstandig kunt laten driften.

Behaal je KNAF racelicentie
tijdens de racecursus

Altijd al de droom gehad om coureur te worden of lijkt het jou gewoon gaaf om twee dagen lang de fijne kneepjes van het racen te leren? Dan is de racecursus echt iets voor jou!

Onder begeleiding van de instructeurs en in speciaal geprepareerde circuitauto’s gaan we werken aan jouw race- en rijskills. Je leert hard, veilig en vloeiend over een circuit rijden, maakt daadwerkelijk je eerste racekilometers en gaat na het afleggen van de examens (hopelijk) met je racelicentie op zak naar huis!

DRIVING ACADEMY
GOUDEN MUNTEN

Iedere deelnemer die meedoet aan de leerzame Driving Academy trainingen en deze met succes afrondt, krijgt een gouden munt als beloning. Voor ieder type training is er een andere munt. Deze wil je toch allemaal verzamelen?
Wanneer je alle drie de trainingen met succes afrond, krijg je een persoonlijke Driving Academy bewaarbox thuisgestuurd. Absoluut een StreetGasm collector’s item om trots op te zijn!

De beste instructeurs
van Nederland

Voor velen zijn het al bekende gezichten, maar toch stellen we graag onze StreetGasm Driving Academy instructeurs aan je voor.

Niels van Duijn

Marth de Graaf

Maciej Krolikowski

Jeroen Mul

Driving academy
Kalender 2022

Ook voor het jaar 2024 hebben we weer mooie Driving Academy rijvaardigheidstrainingen samen weten te stellen. Hieronder vind je de voorlopige agenda.