Ticket: DreamDrive - Transylvania (gast)

Om jouw deelname aan DreamDrive – Transylvania zo comfortabel mogelijk te maken, bieden we diverse extra services aan. Deze zijn tegen een meerprijs bij te boeken. Zie hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Bagageservice

Supercars hebben nou eenmaal kleine bagageruimtes. We denken graag met je mee en bieden hiervoor de bagageservice aan. Met deze bagageservice zorgt StreetGasm ervoor dat jouw koffer (twee per deelnemend team) iedere dag van hotel naar hotel wordt gebracht en op jouw hotelkamer op je staat te wachten. Je kunt de koffers in de dagen voorafgaand aan het evenement op het StreetGasm kantoor afleveren zodat wij ze meenemen naar het eerste hotel, of je neemt ze zelf mee zodat wij ze vanaf het eerste hotel voor je meenemen. Onderstaande prijs is exclusief 21% BTW.

€ 300,-
Xpel lakbescherming

Een StreetGasm tour vergt nou eenmaal veel van een auto. Om je auto zo goed mogelijk te beschermen, raden wij aan om deze in te laten pakken met een Xpel lakbeschermende folie. Dit is de ultieme vorm van lakbescherming en zo beperk je steenslagschade tot een absoluut minimum. We brengen je graag in contact met onze partner Next Level Cars. Wanneer je het onderstaande vakje aanvinkt, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken.

Betalingsopties

€ 4.750,-
€ 1.750,-
Volgende
days
hrs
mins
secs

DreamDrive – Transylvania

We nemen je mee op een onvergetelijke tour door Transsylvanië met als onbetwiste hoogtepunten de befaamde Transfagarasan en de Transalpina passen.

€ 4.250,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 4.750,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "03-09-2024"


string(10) "07-09-2024"

03 - 07

september

5

dagen

1000

km

30

teams

Evenement vol

Evenement is vol

EEN DROOMRIT DOOR TRANSYLVANIË

Na enkele mooie trips naar de Pyreneeën en de Adriatische kust heeft DreamDrive zichzelf bewezen als een favoriet concept onder de StreetGasm Family.

Tijdens deze meerdaagse tours nemen wij de deelnemers mee op een onvergetelijke reis naar onvergetelijke bestemmingen. Bestemmingen die het hart van de sportieve rijder sneller doen kloppen.

 

ERVAAR DE PRACHT VAN ROEMENIË

Roemenië zal misschien niet het eerste land zijn waar je aan denkt om een autovakantie naartoe te boeken, maar dat is naar onze mening volkomen onterecht! Het is een ondergewaardeerd land waar geweldige wegen te vinden zijn.

We nemen je mee op een reis over de mooiste wegen ter wereld, door prachtige en ongerepte natuur.

TRANSFAGARASAN, de BESTE WEG VAN DE WERELD

De Transfagarasan (nationale weg DN7C) wordt door Top Gear gezien als de beste weg ter wereld. Voor ons was dit al genoeg reden om hier een DreamDrive naartoe te organiseren!

De Transfagarasan telt 80 haarspeldbochten, vijf tunnels en meer dan 500 kleine bruggen. Met het hoogste punt op 2.134 meter is het de op één na hoogste weg van Roemenië. Deze 90 kilometer lange weg slingert zich tussen de hoogste bergen van het land door, de Moldoveanu en de Negoiu.

Deze adembenemende weg is één van de hoogtepunten van deze DreamDrive. Zie je al voor je dat je in je eigen supercar over deze weg raast?

Durf je mee over
The Devil's path?

Waar de Transfagarasan de beste weg van de wereld genoemd wordt, heeft de Transalpina hele andere bijnamen. In 1938 werd deze weg gehuldigd door Koning Carol de 2e, waardoor het de bijnaam The King’s Road kreeg. Maar door het abrupte en snel de hoogte in schietende landschap kreeg deze route er een ietwat angstaanjagende koosnaam bij: The Devil’s Path.

Het eerste stuk van de Transalpina kronkelt zich door dichte dennenbossen naar de voet van de berg. Al snel kom je boven de boomgrens en verandert de omgeving in een prachtig kaal maanlandschap. Door het ontbreken van bomen is het panoramische uitzicht geweldig! Al snel bereik je de top op maar liefst 2145 meter hoogte. De Transalpina is daarmee de hoogst geasfalteerde weg van Roemenië.