Chi Chi golf en connect

De eerste editie van Golf & Connect

3 mei 2024

Om de nieuwe maand goed te beginnen, organiseerden we op 1 mei de eerste editie van Golf & Connect. Deze zonnige woensdag stond in het teken van netwerken, heerlijk eten en de StreetGasm Family. En wat hadden we geluk met het weer op deze prachtige locatie.

Chi Chi – The Golf Venue

Gelegen aan de rand van Utrecht bevindt zich het recent aangelegde golfterrein, Chi Chi the Golf Venue, dat de basis vormde van ons evenement Golf & Connect. Bij aankomst werden de leden verwelkomd met een drankje op het prachtige terras van Chi Chi, waar ze een mooi uitzicht hadden op de supercars die in het zonnetje stonden te schitteren.

Time to golf!

Aangezien het evenement in het teken stond van golfen, was het tijd om de golfclubs erbij te pakken en lekker te gaan afslaan. Na in groepen te zijn verdeeld, vond iedereen zijn plekje op de mat. Chi Chi the Golf Venue heeft rondom het terrein een golfbaan, maar het accent ligt vooral op de driving range. Hier kun je vanaf een verhoogd plateau een bal slaan op het veld. Dankzij handige technologie kan de software meten hoe hard een bal wordt geslagen en hoe ver deze uiteindelijk vliegt. Onder het genot van een hapje konden onze leden gezellig netwerken en golfen.

De ultieme avond

Nadat onze leden onder leiding van instructeurs aan de slag waren gegaan, waren er natuurlijk ook enkelen die het beste uit de bus kwamen. Deze drie leden kregen een mooi aandenken, waardoor ze Golf & Connect niet snel zullen vergeten. Daarna was het tijd om gezellig samen te komen voor een hapje. Er werd een heerlijk vijfgangendiner geserveerd waar onze leden volop van hebben genoten.

Geniet van de mooie fotorapportage die gemaakt is van deze heerlijke dag!