PUUR Leusden

PUUR Leusden is een échte dorpsgarage met de competenties van een modern dealerbedrijf. Gewoon PUUR, geen gedoe, is het motto waar PUUR Leusden voor staat.

PUUR Leusden Automotive is dé mobiliteitspartner van Midden-Nederland. Met een ruim aanbod van jonge premium auto’s en een zeer geavanceerde werkplaats voor onderhoud & reparatie is de one-stop shop voor een ieder die kiest voor persoonlijk & eerlijk advies. In het centrum van Leusden vind je een showroom vol met bijzondere auto’s; denk aan de nieuwste modellen van Lamborghini, Ferrari, Porsche, Audi, BMW & Mercedes-Benz.

Vanuit de showroom kijk je zo de werkplaats in. Hier wordt gewerkt met een hart voor auto’s door een hecht team van 6 ervaren technische vakmannen. De werkplaats is volledig ingericht met de meest moderne apparatuur om alle merken te kunnen onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. Ook op het gebied van Detailing heeft PUUR een ruim aanbod, want wie wilt er nou niet uit de auto stappen, weglopen en nog één keer omkijken om een glimlach op uw gezicht te krijgen; het resultaat van de juiste Detailing.

Gewoon PUUR, Eerlijk & Transparant zaken doen.

Na jarenlang kennis & ervaring te hebben opgedaan binnen premium dealerbedrijven hebben Pieter Schoonderbeek & Taco Schouten in 2021 de stap gezet om een bedrijf te starten waarin zij hun eigen visie beter tot zijn recht kunnen laten komen. Zij hebben als motto: Gewoon PUUR, geen gedoe. Met deze visie willen zij oprecht en eerlijk zaken doen, waarmee zij voor jou de mobiliteitspartner zijn voor de lange termijn. Op het gebied van aankoop, onderhoud en reparatie aan jouw auto!

PUUR Leusden heeft een breed aanbod aan auto’s, daarnaast bieden zij nog meer diensten aan:

 

Voor gedetailleerde informatie over alle services wat PUUR Leusden aanbiedt verwijzen we je graag door naar de website!

PUUR Leusden
Hamersveldseweg 14
3833 GP Leusden

E-mail: info@puurleusden.nl
Telefoon: 033 49 412 43

PUUR Leusden