Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

Cars & Sushi

Al jarenlang staat Cars & Sushi bekend als hét lifestyle evenement van StreetGasm. Wij nodigen onze leden van harte uit voor alweer de zevende editie van dit smakelijke evenement op het schitterende kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

string(10) "18-08-2024"


string(10) "18-08-2024"

18

augustus

100

Supercars

200

SG Family

1.000

BITES & Drinks

Cars & Sushi 2024

Op zondag 18 augustus nodigen wij de StreetGasm Family uit voor alweer de zevende editie van Cars & Sushi. Cars & Sushi staat al jaren op onze agenda als hét lifestyle evenement van StreetGasm.

We verwelkomen je graag op het prachtige Kasteel de Wittenburg in Wassenaar voor een middag vol gezelligheid. Tijdens Cars & Sushi word je naast heerlijke sushi getrakteerd op supercars, kunst, sieraden, live entertainment en natuurlijk de gezelligheid van de StreetGasm Family.

Op Cars & Sushi zijn er niet alleen mooie dingen om te zien maar ook een hoop lekkers voor de innerlijke mens. Je zal niets tekort komen met een heerlijk menu boordevol gerechtjes in de Japanse stijl. Naast heerlijke sushi worden er ook gyoza’s, verschillende amuse’s, oesters en yakitorispiesjes geserveerd.

Meer informatie volgt snel!

 

Bekijk de video van Cars & Sushi 2021: