Waarom lid worden écht de moeite waard is

Sinds de oprichting van StreetGasm in 2006 is StreetGasm uitgegroeid tot een begrip in de wereld van sportauto’s. StreetGasm maakt sinds het ontstaan naam met het organiseren van premium droomreizen en automotive evenementen door heel Europa. In 2021 is daar zelfs de VAE aan toegevoegd!

Onze club bestaat uit meer dan 300 actieve leden en is een netwerk van petrolheads, vrienden, ondernemers en gelijkgestemden dat altijd in beweging is. Het is niet voor niets dat StreetGasm ‘de snelste familie van Europa‘ genoemd wordt! Het StreetGasm lidmaatschap is de entree naar onze besloten community. Met het lidmaatschap krijg jij toegang tot al onze activiteiten en wordt je uitgenodigd voor een zeer breed aanbod uiteenlopende evenementen die wij organiseren.

Omdat wij een streng selectiebeleid voeren, ben je als StreetGasm lid altijd verzekerd van evenementen met gelijkgestemde clubleden. De passie voor sportauto’s voert hier de boventoon maar de luxe lifestyle, de mooie reizen en het verzamelen van onbetaalbare herinneringen samen zijn minstens zo belangrijk.

Als StreetGasm lid geniet je van
Jaarlijks inbegrepen CLUB evenementen

Als StreetGasm lid geniet je van een breed assortiment aan jaarlijks terugkerende club evenementen. Denk aan gezellige borrels en samenkomsten tot compleet verzorgde dagevenementen en binnenlandse tours. Ieder StreetGasm lid mag tijdens deze clubevenementen één bijrijder meenemen.

Zo staat er ieder jaar een Voorjaarsrit en Herfstrit op het programma en nodigen we je uit voor het zeer populaire Cars & Sushi. Gedurende het jaar vinden er verschillende SG FRIDAYs plaats bij onze partners en organiseren we in samenwerking met onze partner GASSAN de exclusieve Watch Nights. in 2023 Hebben wij ons officiële HQ geopend en ook hier vinden gedurende het jaar diverse sociale evenementen plaats voor onze leden.

Naast deze bekende namen, zullen er gedurende het jaar meerdere evenementen spontaan aan de agenda worden toegevoegd. Deze vind je allemaal terug op de Evenementen pagina onder het kopje Club Evenementen.

VASTE VOORDELEN

 • Ontvang een uniek StreetGasm welkomstpakket
 • Een zeer ruim aanbod Inbegrepen evenementen!
 • Korting op meerdaagse evenementen en rijvaardigheidstrainingen
 • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
 • Sta direct in contact met gelijkgestemden
 • Een uitgebreid online StreetGasm profiel, inclusief eigen garage en reward-systeem
 • Je maakt deel uit van de leukste car community van Europa
 • Vaste voordelen en speciale aanbiedingen bij onze partners
 • Uitnodigingen voor premium events van onze partners
 • Zakelijke facturatie mogelijk

 

EVENEMENTEN

 • Exclusief toegang tot het ruime aanbod inbegrepen StreetGasm club evenementen.
 • Meerdere unieke StreetGasm netwerk evenementen per jaar
 • Meerdere sportieve StreetGasm evenementen per jaar
 • Toegang tot de exclusieve StreetGasm vrijdagmiddagborrels (SG FRIDAY)
 • Exclusief kans om deel te nemen aan populaire meerdaagse tours zoals Alp Attack, La dolce vita, DreamDrive of de StreetGasm WeekendTours.
 • Korting op deelname aan SG2K.

Wat biedt het StreetGasm PRO lidmaatschap jou allemaal?

STREETGASM BUSINESS PROFIELEN

We hebben de zakelijke functionaliteit binnen het StreetGasm PRO lidmaatschap verder uitgebreid. Wanneer je je profiel aanvult met de gegevens over jouw bedrijf, zal je zichtbaarder worden binnen de StreetGasm community.

 

ZAKELIJKE ZICHTBAARHEID OP JOUW PROFIEL

Je hebt de mogelijkheid om in jouw profiel meer over je bedrijf of business te vertellen, inclusief logo plaatsing en contactgegevens.

Als je dit doet, krijg je een herkenbare badge achter je naam waardoor je er direct uitspringt tussen de overige leden. In het ledenoverzicht kun je nu ook filteren op leden met ingevulde bedrijfsinformatie én op de branche waarin zij actief zijn.

BUSINESS LEDEN WORDEN UITGELICHT

Op verschillende plaatsen binnen het besloten gedeelte van de website worden de StreetGasm leden uitgelicht. Dit gebeurt in een carroussel en voor bepaalde tijd. Dit genereert herkenbaarheid naar de overige StreetGasm leden en hiermee geniet je van extra zichtbaarheid voor jou en je bedrijf,

StreetGasm toelatingsbeleid

StreetGasm is een autoclub voor bezitters van sportauto’s. Hiervoor hanteren wij een streng toelatingsbeleid. Iedere lidmaatschapsaanvraag zal apart worden beoordeeld. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld ontvang je van ons binnen 48 uur bericht. 

CRITERIA

Wanneer je in het bezit bent van een sportauto van de onderstaande merken wordt je direct toegelaten (uitgezonderd hybride, stationwagons en SUV’s):
Ferrari, Lamborghini, Porsche (Model 911), Mclaren, Aston Martin, Maserati, Rolls Royce, Bentley, Bugatti, Koenigsegg, Pagani.

Wanneer je een sportieve auto van een ander merk rijdt, kom je in aanmerking voor een StreetGasm lidmaatschap wanneer deze minstens 500 fabrieks pk’s heeft of zeer uniek is. Iedere lidmaatschapsaanvraag zal hier apart op worden beoordeeld en binnen 48 uur na jouw aanmelding hoor je of jouw lidmaatschap is goedgekeurd.

SUV’s en elektrische auto’s worden niet gezien als sportauto en zullen niet in aanmerking komen voor een StreetGasm lidmaatschap.

Lid worden

Lidmaatschap
PERSOONLIJKE GEGEVENS
ADRES GEGEVENS
ZAKELIJKE ADRES GEGEVENS Vul de gegevens in voor een zakelijke factuur.
AUTO GEGEVENS
EXTRA Wat is of zijn de voornaamste reden(en) dat je lid wilt worden van StreetGasm (je kunt er maximaal 2 kiezen)?
Verzekering StreetGasm GOLD Partner PRTNRS is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve (sport)auto’s. Voor StreetGasm-leden hanteren zij speciale tarieven welke zeer aantrekkelijk kunnen zijn en waardoor u flink kunt besparen op uw autoverzekering. Mogen zij hierover vrijblijvend contact met u opnemen?
Finetunen Next Level Cars is onze betrouwbare partner als het gaat om het perfectioneren van jouw auto. Denk hierbij aan Xpel lakbeschermingsfolie, ceramic coatings, Target Blu Eye verkeersveiligheidssystemen of unieke custom onderdelen. Zij vertellen graag welke mogelijkheden er zijn voor jouw auto. Mogen zij hierover vrijblijvend contact met je opnemen?
Uitlaatsystemen Akrapovic al jarenlang hét merk als het gaat om de allerbeste high performance uitlaatsystemen voor uw sportauto en hanteert voor onze clubleden speciale tarieven. Mogen zij vrijblijvend contact met u opnemen om u te vertellen wat dit kan betekenen voor jouw auto?
VOORWAARDEN