Maretti Lighting

Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft al sinds 1986 ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij Maretti Lighting uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend verlichtingsbedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en uniek design.

Maretti Lighting verkoopt niet zomaar lampen, wij creëren met onze verlichting overal de meest ultieme sfeerbeleving. In elke branche zijn wij dan ook herkenbaar aanwezig met onze lichtarchitectuur en deze brede expertise heeft geresulteerd in een zeer omvangrijke collectie designverlichting, samengebracht in onze showrooms in Almere.

Maretti Lighting is trots op de vele samenwerkingsverbanden met vooraanstaande interieurarchitecten, designers en interieurbedrijven. Ons complete hoofdkantoor is ingericht met hoogstaande producten en interieuritems van onze gewaardeerde partners uit de interieurbranche, met wie wij al jaren samenwerken, en onze zes boardrooms zijn ingericht door bekende Nederlandse designers. Het is feitelijk één grote showroom met 10.000m² aan interieuroplossingen uit het hoogste segment. Bezoekers krijgen hier een totaalbeeld van wat mogelijk is op het gebied van verlichting en hoe het juiste licht cruciaal is voor een geslaagd interieurconcept. Het biedt onze gezamenlijke klanten een wereld aan inspiratie.

Wij vertalen de ontwerpen van een groot aantal Nederlandse designers in prachtige lichtarmaturen en werken gezamenlijk aan prestigieuze interieurprojecten wereldwijd. Veelbelovende ontwerpers geven wij de kans zich verder te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. Voor diverse interieurmerken produceert Maretti Lighting ook een private label dat uitblinkt in design en prijs. Onze missie is om voor elk budget en elk groot of klein project sfeervolle, unieke lichtoplossingen te blijven bieden, met altijd als resultaat het ultieme WOW-effect!

“Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”

-Team Maretti Lighting-

Maretti Lighting
Bolderweg 7
1332 AX Almere
T: +31(0)365326612