Ticket: Schwarzwald WeekendTour 2024 (gast)

Om jouw deelname aan de Schwarzwald WeekendTour zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we nog enkele extra vragen aan je. Beantwoord deze aub hieronder.

Kies hieronder je gewenste extra opties:

Volgende
days
hrs
mins
secs

Schwarzwald WeekendTour

Het Zwarte Woud staat bekend om haar prachtige stuurmanswegen. Van lange doordraaiers tot scherpe haarspeldbochten, door de bossen en langs hemelsblauwe meren. Het Zwarte Woud is prachtig!

€ 2.450,- *excl. % BTW voor StreetGasm leden € 2.750,- *excl. % BTW voor gasten.
string(10) "09-08-2024"


string(10) "11-08-2024"

09 - 11

augustus

500

km

35

teams

Nog 28 plaatsen

Direct inschrijven

Schwarzwald weekendtour

In augustus staat er weer een StreetGasm WeekendTour op het programma. In het weekend van 9 augustus tot en met 11 augustus rijden we de mooiste wegen van het Zwarte Woud. 

De Schwarzwald Weekendtour zal in het teken staan van de mooiste rijderswegen, lekker Duits eten en vooral genieten samen met de StreetGasm Family. Met maximaal 30 deelnemende teams en een gezellig programma belooft het een zalig weekend te worden.

.

.

 

Twee nachten in een
heerlijk spahotel

We verblijven twee nachten in een mooi 4* Spa hotel gelegen aan het begin van het Zwarte Woud. Deze fijne plek zal onze thuisbasis zijn gedurende de WeekendTour. Hier nodigen we de deelnemers uit voor gezellige borreltjes op het terras in de bar en een uitgebreid diner in de bijzondere balzaal.

Heerlijke tocht door het Zwarte woud

De StreetGasm Family zal vrijdagmiddag 9 augustus worden onthaald op een mooi middeleeuws landgoed. Wij vieren hier het samenkomen met een gezellige lunch temidden de 30 StreetGasm bolides. Hierna volgt een korte briefing en vertrekken we gezamenlijk zuidwaarts richting het Zwarte Woud.

Het Zwarte Woud staat bekend om haar prachtige stuurmanswegen. Van lange doordraaiers tot scherpe haarspeldbochten, door de bossen en langs hemelsblauwe meren. Het Zwarte Woud is prachtig!

Deelnemende
leden

Zien wie er gaan? Word lid!

Word lid