Supercars en wilde dieren

Wilde dieren en supercars

18 september 2024

Inmiddels zijn we bij StreetGasm’s DreamDrives wel wat gewend. Tijdens onze eerste DreamDrive in het adembenemende Roemenië hebben we toch een paar heel bijzondere ontmoetingen gehad. Ja, we zien vaak genoeg exclusieve super- en hypercars, en ja, we komen regelmatig bekende gezichten tegen. Maar wat we meemaakten tijdens DreamDrive Transylvania was op een heel ander niveau. We kwamen namelijk een hoop wilde dieren tegen, en die leken onze supercars wel héél interessant te vinden.

Supercars en wilde dieren

Beren op de weg

Voor DreamDrive Transylvania vertrokken we met zo’n 40 supercars naar Roemenië om twee van de meest waanzinnige bergpassen te ontdekken. Naast de beroemde Transfăgărășan hebben onze deelnemers ook de Transalpina mogen bedwingen. Normaal gesproken trekken we veel supercar fans langs de kant van de weg, maar dit keer was het publiek een beetje… anders. Beren! En nee, we bedoelen niet de figuurlijke beren op de weg. Deze keer stonden er letterlijk beren langs de weg die onze supercars vol bewondering aan het bestuderen waren. Kennelijk zijn zij ook autoliefhebbers.

Supercars en wilde dieren Supercars en wilde dieren

De hele dierentuin

Maar het bleef niet bij beren. Tijdens deze epische droomreis door Roemenië, een absolute aanrader voor iedereen die houdt van mooie wegen én natuur, kwamen we een hele dierentuin tegen. Ezels, koeien, en paarden (en paard en wagen) zorgden voor een bizar contrast met de luide motoren van onze supercars. En alsof dat nog niet genoeg was, leek het wel alsof elk dier in Roemenië besloot om een kijkje te nemen. Sommigen probeerden zelfs contact te maken met onze deelnemers. Helaas paste er geen enkel dier in de kofferruimte van een supercar, anders hadden we misschien een extra passagier meegenomen.

Wil jij nu ook zo’n avontuur meemaken? Binnenkort zullen we de nieuwe evenement kalender bekend maken! Hou de website in de gaten!

StreetGasm met supercars Wilde dieren en streetgasmSupercars en wilde dieren