Spring Event Mc Laren twins

StreetGasm op het Spring Event

8 juli 2024

Afgelopen zaterdag was het zover: het Spring Event! StreetGasm was weer groots aanwezig, en dit keer hadden we een nog grotere hangar waar we alle indrukwekkende auto’s mooi konden opstellen.

Say cheese!

Om 10 uur gingen de deuren open voor de bezoekers en stroomde het al snel vol met mensen. Onze StreetGasm leden stonden met hun dikke supercars in de schijnwerpers, en de auto’s zijn prachtig vastgelegd door vele autoliefhebbers. Niet alleen tijdens het event, maar ook op de heen- en terugweg zijn de auto’s van onze leden goed op beeld gezet.

Ready to race: 1 tegen 1 dragraces

Natuurlijk was onze eigen StreetGasm fotograaf er ook bij, en hij heeft een aantal toffe foto’s van onze leden en hun auto’s geschoten. Tijdens het Spring Event was er ook de mogelijkheid om te dragracen: twee auto’s, wachten op het startsein en ready to race! Soms was het nek aan nek, want vergis je niet, ook de auto’s waarvan je het niet verwacht kunnen enorm snel zijn.

Al met al was het een geslaagde dag vol gezelligheid, waarbij we nieuwe leden hebben mogen verwelkomen en uiteraard met de bekende leden hebben kunnen genieten! Herbeleef deze gezellig dag nogmaals met het Spring Event fotoalbum!