Herfstrit StreetGasm 2023

De StreetGasm Herfstrit

26 september 2024

De StreetGasm Herfstrit is een gewaardeerde toevoeging aan de lijst van StreetGasm club evenementen. Na het succes van de Voorjaarsrit eerder dit jaar, kunnen we niet wachten om van de Herfstrit de meest epische afsluiter van 2024 te maken. Heb je er al zin in? Blokkeer dan zondag 20 oktober in je agenda, want dit wil je niet missen! Dit jaar hebben we namelijk een bijzondere editie in petto, waarbij de we de begin- en eindlocatie nog even geheim houden!

De StreetGasm Herfstrit in 2024

Dit jaar belooft weer een dag vol verrassingen en spektakel te worden. De start- en eindlocatie houden we geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat we starten in de omgeving van Rotterdam en eindigen met een knallend diner in Utrecht. Onderweg maken we een bijzondere tussenstop en zorgen we voor een unieke ervaring. Op de eindlocatie is de première van de SG2K 12 aftermovie.

Een onvergetelijke dag met de StreetGasm Family

We hebben voor de hele StreetGasm Family een onvergetelijke dag gepland, met meer dan 100 supercars, al je mede StreetGasm Family members en onze trouwe StreetGasm partners. Bereid je voor op een dag vol actie, verrassingen, heerlijk eten en drinken. Uiteraard krijgt elke deelnemende auto de iconische StreetGasm sticker en een goedgevulde goodiebag, mogelijk gemaakt door onze fantastische partners.

Een sfeerimpressie van vorig jaar

Was je er vorig jaar niet bij of wil je de geweldige sfeer opnieuw beleven? Bekijk dan de recap-video hieronder om een indruk te krijgen van wat je te wachten staat. En vergeet je vooral niet in te schrijven voor de Herfstrit 2024!