SG2K 12 Prague2Dubrovnik start

De meest epische reis: SG2K 12

9 juli 2024

Van 22 t/m 29 juni hebben de teams die meereden aan SG2K 12 meerdere landen op stelten gezet. Naast dat StreetGasm de meest luxueuze tours organiseert, organiseren we ook jaarlijks de meest epische reis, namelijk SG2K. Dit jaar was alweer de 12e editie van dit fantastische avontuur, en wat hebben we weer een bizarre reis achter de rug. Misschien is het ook iets voor jou?

Het begin

SG2K 12 begon in Praag in een fantastisch hotel. Hier kwamen alle teams aan, of ze nu met de auto reden of deze hadden laten vervoeren. Tijdens de start konden alle deelnemers zich aanmelden en allerlei leuke goodies van partners en onszelf verzamelen. Nadat iedereen de toffe goodies had verzameld, verwelkomde Mr. StreetGasm alle aanwezigen met een welkomstpraatje. Daarna was het tijd om in de auto’s te stappen en naar de prachtige beginlocatie, Troja Chateau, te rijden. Hier werd in een unieke setting een welkomstdiner met een live orkest georganiseerd.

Officiële Start

Na een feestelijke eerste avond was het tijd om zich klaar te maken voor de officiële start van het evenement. Iedereen in thema, klaar om te shinen bij de start. Het prachtige weer zat mee, en alle teams wachtten vol spanning en enthousiasme tot het startsein werd gegeven. Om 13:00 uur was het zover: Mr. StreetGasm en de SG2K girls gaven met de startvlaggen het startsein. Ready to go!

Prachtige Routes en Luxe Locaties

Zoals je van StreetGasm gewend bent, zoeken wij altijd de tofste routes en meest luxueuze locaties uit waar onze teams of leden verblijven. Tijdens SG2K is dit niet anders. Wij verwennen onze leden met de meest luxueuze hotels en resorts en zorgen voor avonden waar de remmen los kunnen tijdens heerlijke feestjes in verschillende clubs. Na een dag rijden door verschillende landen over de meest bochtige wegen, waar de supercars goed uitgelaten kunnen worden, zijn de leden wel toe aan een duik in het zwembad of een goed feestje.

SG2K 12 Winnaars

Tijdens SG2K geldt: hoe gekker, hoe beter! Onze teams pakken altijd enorm uit en dit jaar was het weer ultiem. Onze leden doen ieder jaar hun best om kans te maken op de felbegeerde prijzen. Ook dit jaar was het weer een lastige opgave om te kiezen wie er dit keer moest winnen. Uiteindelijk hebben we alle trofeeën weten te vergeven en zijn de trotse teams in het bezit van een aandenken aan een reis die ze niet snel zullen vergeten. Benieuwd wie de winnaars zijn?

Wil je onderdeel zijn van dit waanzinnige avontuur?

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van SG2K 2025. Wil je heel graag mee? Laat het ons dan weten via info@streetgasm.com. Zodra de inschrijving opent, ben jij de eerste die op de hoogte is!