Netwerken op de Social Night

30 september 2024

StreetGasm is een supercarclub die allerlei te gekke evenementen organiseert, zowel in binnen- als buitenland. Naast de spectaculaire reizen zijn de clubevenementen in Nederland ook erg populair, zoals de StreetGasm Social Night. Dit is alweer de vierde editie van dit evenement, waarbij netwerken, gezelligheid, en heerlijke hapjes en drankjes centraal staan.

StreetGasm HQ

Luxe en perfectie tot in de puntjes, dat is waar StreetGasm voor staat. Wij streven altijd naar het beste voor onze leden en klanten. Dit geldt ook tijdens de StreetGasm Social Night, al is de sfeer iets laagdrempeliger. Wil je kennismaken met de club waar je net lid van bent geworden of simpelweg eens zien hoe het StreetGasm HQ eruitziet, dan is dit de perfecte gelegenheid. Het StreetGasm HQ is namelijk niet alleen het kantoor voor het SG-team, maar ook een clubhuis en evenementenlocatie. Dankzij de StreetGasm HQ Partners is het echt een tweede thuis.

De plek om te netwerken

De Social Night biedt niet alleen gezelligheid, maar is ook dé plek om te netwerken met gelijkgestemden. Zowel op het gebied van autoliefhebbers als op zakelijk vlak met een ondernemende mindset. We zien vaak dat leden elkaar hier vinden en nuttige zakelijke connecties leggen. Niet alleen zakelijk worden er connectie gelegd, ook op vriendschappelijk gebied waarbij onbekenden bekenden van elkaar worden,

StreetGasm Partners

Wat zouden we doen zonder onze StreetGasm partners op zo’n avond? Gold Partner PUUR Leusden zorgde voor wat eye-candy met een prachtige Ferrari en Porsche. Naast het visuele spektakel verraste Sir Dam onze smaakpapillen. Hij maakte voor onze leden de lekkerste cocktails in verschillende smaken, zodat iedereen kon proeven hoe heerlijk zijn creaties zijn. StreetGasm-lid Arie van Arie Evers Noten zorgde daarnaast voor een smakelijke voorraad nootjes.

Say cheese!

Natuurlijk leggen we de avond ook graag vast. Onze StreetGasm-fotograaf heeft weer een aantal toffe foto’s geschoten. Je kunt de foto’s hieronder terugvinden, of via deze link! Het volgende StreetGasm clubevenement is de StreetGasm Herfstrit, zien we je daar?