Ticket: Je bent al ingeschreven!

Volgende
days
hrs
mins
secs

StreetGasm Herfstrit

Op 20 oktober staat de StreetGasm Herfstrit weer op het programma. Wij hebben voor jullie een dag boordevol vermaak, mooie routes en heel veel gezelligheid gepland.

€0,- voor StreetGasm leden
string(10) "20-10-2024"


string(10) "20-10-2024"

20

oktober

100

AUTO'S

250

KM

Nog 59 plaatsen

Word lid

De StreetGasm Herfstrit staat weer voor de deur!

Onze favoriete seizoensafsluiter: de StreetGasm Herfstrit! Het belooft weer een boordevolle editie te worden die je niet snel zal vergeten. Samen met onze partners halen we alles uit de kast om dit seizoen op spectaculaire wijze af te sluiten. Toffe locaties, heerlijk eten en drinken, entertainment, maar vooral, gave routes en het samenzijn met de StreetGasm family!

Deze keer is de Herfstrit nét even anders. We houden de startlocatie geheim tot een paar dagen voor de start! Wat we wel kunnen verklappen, is dat we deze legendarische afsluiter beginnen in de omgeving van Rotterdam. Hier komen ongeveer 100 auto’s samen voor een heerlijke brunch, waar onze StreetGasm partners een toffe bijdrage zullen leveren en waar de gezelligheid tussen de StreetGasm Family voorop staat.

SG2K 12 Aftermovie

Deze geweldige dag zit vol verrassingen, aangezien we de begin- en eindlocatie nog even geheim houden! In juni hebben we een epische reis gemaakt met meer dan 50 teams. We waren onderweg met een fantastisch gezelschap, vol bijzondere thema’s, coole wraps en toffe outfits.

Onze StreetGasm-leden hebben bovendien een primeur tijdens de StreetGasm Herfstrit. De aftermovie van dit evenement gaat namelijk in première op onze geheime eindlocatie.

Aan het einde van de SG2K12 aftermovie is het mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2025!