StreetGasm Herfstrit

17 oktober 2018

Afgelopen zondag ging de allereerste StreetGasm Herfstrit van start vanaf het StreetGasm Headquarters in De Meern. In totaal verzamelden 60 clubleden zich op deze zonovergoten dag en maakten zich op voor het laatste rit van het jaar. Alle ingrediĆ«nten waren deze dag aanwezig: volop zon, een zeer diverse line-up van prachtige auto’s en de gezelligheid van de StreetGasm Family.

Na het middaguur werden de motoren gestart om koers te zetten richting de lunchlocatie. McDonald’s Alkmaar West was zo gastvrij om onze leden te voorzien van een heus McStreetGasm menu. Het nieuws dat de StreetGasm Family hier neer zou strijken was uitgelekt en dit resulteerde in een enorme menigte mensen welke ons op stonden te wachten. Ruim twee duizend mensen hadden zich verzameld om de aankomst van StreetGasm in Alkmaar mee te maken en te genieten van een supercarshow.

Het eerste deel van het middagprogramma bestond uit een zorgvuldig uitgestippelde route langs de mooie Neerlandse dijkjes. Even lekker sturen langs het IJsselmeer om vervolgens uit te komen bij de finishlocatie van deze herfstrit; het hoofdkantoor van GASSAN in Amsterdam. Hier werden de StreetGasm leden ontvangen met een hapje en een drankje en konden zij zich vergapen aan de mooie diamanten en horloge’s in de diverse GASSAN boutiques.

Wij willen iedereen bedanken voor de mooie opkomst en de gezelligheid. In het bijzonder bedanken wij McDonalds Alkmaar West en GASSAN voor hun gastvrijheid.

[sc-photo-album album=”128672″ max=”0″]