HOUSE of GASSAN

GASSAN Watch Night

15 april 2024

Niet alleen zijn onze leden dol op hun supercars, velen van hen hebben ook een passie voor prachtige horloges, juwelen en diamanten. Onze Gold Partner, HOUSE of GASSAN, is de perfecte partner om onze leden een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarom hebben wij in samenwerking met HOUSE of GASSAN weer een heerlijke Watch Night georganiseerd voor onze StreetGasm Family.

 

Deze avond bij HOUSE of GASSAN was volledig ingericht om onze StreetGasm Family maximaal te laten genieten. Het was extra bijzonder omdat dit alweer de vijfde editie was! Bij aankomst stond er een bar klaar waar je kon genieten van een heerlijke gin & tonic cocktail. Na de ontvangst betraden we het prachtig gerenoveerde HOUSE of GASSAN. Op de eerste etage, bij de diamantslijperij, werden onze leden hartelijk ontvangen en door de vertegenwoordigers van GASSAN verwelkomd voor een welkomstpraatje gevolgd door de rondleidingen. HOUSE of GASSAN is gevestigd in een gerestaureerde, oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij uit 1879. Onze leden werden door dit authentieke gebouw geleid en konden genieten van de rijke historie van dit familie bedrijf.

Een echte primeur

Recent heeft GASSAN de Rolex boutique aangepakt en deze volledig getransformeerd naar een unieke en bijzondere plek om een Rolex aan te schaffen en te bewonderen.  Door de bijzondere showroom waar de meest exclusieve collecties uitgestald stond, kwam je achterin aan bij de unieke Rolex boutique. Onze StreetGasm Family had dan ook de primeur om deze compleet vernieuwde Rolex boutique te bewonderen. Hier werd men bijgepraat over de allerlaatste Rolex nieuwtjes door de experts van GASSAN. Men kon de mooiste horloge’s passen en proberen.

Entertainment en walking dinner

Tijdens deze gezellige avond bij onze Gold Partner konden onze leden niet alleen genieten van de unieke en exclusieve collecties, maar ook van een lekker 5 gangen walking dinner en natuurlijk de open bar.

Wij willen onze Gold Partner HOUSE of GASSAN dan ook van harte bedanken voor deze heerlijke avond. Het was een enorm geslaagde avond en onze leden hebben optimaal kunnen genieten van de prachtige locatie en de mooie collecties.