Thornhedge

EXCLUSIEVE AUTOSTALLING

Bent u in het bezit van een klassieker, luxury car of supercar en bent u op zoek naar een veilige en geïsoleerde opslag voor uw kostbare bezit? Dan kunt u terecht bij Thornhedge. Thornhedge is makkelijk en snel bereikbaar, centraal gelegen in Nederland, vlak aan de A2 ter hoogte van ‘s-Hertogenbosch. Thornhedge is een exclusief autohotel met een divers aanbod van service mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden dan kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Tevens nodigen wij u graag uit om bij ons op locatie de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt u een goede indruk van onze diensten. Wilt u graag langskomen, maak dan een afspraak door te bellen naar 0418-633832 of stuur een mail naar info@thornhedge.nl

 

SAFETY – WE KEEP YOUR CAR SAFE
Thornhedge beschikt over 24/7 camerabewaking in het pand, alarm met opvolging en bevindt zich op een hermetisch afgesloten terrein.

QUALITY – HIGH QUALITY CARE
Kwaliteit staat bij Thornhedge hoog in het vaandel. Wij delen uw passie voor en toewijding aan bijzondere auto’s.

SERVICE – EVERY SECOND OF THE DAY
Thornhedge staat elke dag voor u klaar. Wilt u graag in uw auto rijden, laat het ons weten en wij zorgen dat uw auto in perfecte conditie voor u klaarstaat.

Thornhedge B.V.

Bulkseweg 24 – 5331 PK Kerkdriel
T: 0418 63 38 32
E: info@thornhedge.nl

Thornhedge