Beachclub later aan Zee

Beachclub later aan Zee

Bistro & Grill Later aan Zee is een prachtige beachclub waar het heerlijk vertoeven is op het grote terras met verschillende zithoeken. In de comfortabele Taittinger Lounge met loungemuziek kunt u ontspannen op tweepersoons loungebedden, genieten van de exclusieve service en een menu vol dagverse gerechten. Tevens serveren wij een uitgebreide wijnkaart en verfrissende cocktails. En mocht de zon een keer niet schijnen dan verwelkomen wij u bij onze open haard in ons sfeervolle interieur.

Ons grote sfeervolle terras is comfortabel in alle weersomstandigheden. Zo zijn delen van ons terras verwarmd en overdekt voor de frissere dagen maar zijn er ook delen met halfschaduw voor de tropische zomerdagen. Onze zitplaatsen zijn diverse: Kleine tafels voor intieme diners, grote tafels voor speciale gelegenheden, of pak lekker romantisch een bankje voor twee met uitzicht op zee. Overal serveren wij de volledige menu- en wijnkaart, die u ook op onze website kunt vinden.

We hebben een samenwerking met het exclusieve champagnemerk Taittinger en bieden 8 verschillende soorten van deze verfijnde bubbel. Een glamoureus verwenmoment tijdens een heerlijk dagje strand. In onze Taittinger Lounge staan riante tweepersoons loungebedden. Geniet van uitmuntende service vanuit een comfortabel ligbed compleet met linnendienst, parasol, ijskoeler, fles wijn of Rosé en fles Chaudfontaine. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douche en toiletten. Natuurlijk kunt u altijd nog op ons terras komen om te lunchen en dineren (op drukke dagen wel even een extra reservering maken!).

Beachclub Later aan Zee
Zeeweg 83
2051 EC
Bloemendaal Aan Zee

Tel: +31 (0) 615 547 500
Mail: info@lateraanzee.nl

Later aan Zee