Zomeravond Beachborrel, wat een heerlijk feestje!

12 juli 2022

Bij deze is de zomer officieel van start gegaan. Afgelopen zondag vond de StreetGasm Zomeravond Beachborrel plaats en het was een heeeerlijk feestje!

Het was de allereerste keer, en bij mate van hoge uitzondering, dat de boulevard van Bloemendaal aan Zee omgetoverd werd tot een heuse supercar parking. Gedurende de middag stroomde de boulevard vol met de kleurrijke bolide’s van de StreetGasm Family. Dit werd in perfecte banen geleid met ondersteuning van onder meer de reddingsbrigade Bloemendaal.

Beachclub Later aan Zee was de plek waar de leden werden getrakteerd op een heel gezellig avondje. Via de strandopgang reden er vijf dikke sportwagens richting de beachclub, iets wat ook nog nooit eerder vertoond was in Bloemendaal. Later aan Zee heeft een prachtig terras welke naast toffe supercars gevuld werd met onder andere een Bacardi Cocktailbar, een heerlijke uitgifte met verse vis en de nodige StreetGasm gezelligheid.

Met de voetjes in het zand werd er genoten van een hapje en een drankje, Micky Hurts zorgde voor zomerse beats en tijdens het optreden van Family member Frans Duijts zetten de StreetGasm Girls de polonaises in gang!

Onze speciale dank gaat uit naar Beachclub later aan Zee, Thijs Timmermans, Dva Exclusief, Reddingsbrigade Bloemendaal en Bacardi Nederland.