WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN VIDEO STAGIAIR (M/V)

5 februari 2024

Zijn supercars jouw passie, woon je in de buurt van Utrecht en ben je per direct op zoek naar een stageplek? Dan zoeken wij jou! We zijn op zoek naar een stagiair voor AV/Video en naar een Social Media/Marketing stagiair (M/V). 

 

AV/video Stagiair

Ben jij een creatief mediabrein, heb je verstand van videocamera’s en ben je goed met videobewerking? Dan zoeken we jou om deze gewilde stageplek in te vullen! Om de sterke groei van StreetGasm door te zetten zijn wij opzoek naar een stagiair Audio/Visueel- specialist, die zich verantwoordelijk houdt voor het maken van verschillende content (video’s) en de bewerking hiervan voor op onze socials. Denk daarbij aan ons YouTube kanaal en Instagram en TikTok.

Via onze content bereiken wij onze fans, leden en potentiële partners. Daarom zoeken wij iemand die lekker assertief is, niet bang is om de camera op te pakken en StreetGasm aan de buitenwereld te laten zien. Tijdens evenementen ga je mee om de voorbereidingen vast te leggen, en op de dag zelf toffe beelden te schieten van het evenement! Zo ontmoet ook jij veel verschillende leden en partners van StreetGasm. Hoe leuk is dat? De stageperiode kan in overleg! Lees alles over de vacature!

Social Media/Marketing stagiair

Ben jij een creatief multimedia brein, altijd online en weet jij als geen ander welke content het beste werk op social media en het internet? Dan zoeken wij jou om deze gewilde stageplek in te vullen. Om de sterke groei van StreetGasm door te zetten zijn wij per februari/maart 2024 op zoek naar een stagiair die zich inzet om onze multimediakanalen te optimaliseren, te onderhouden en te ontwikkelen. We maken gebruik van Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, TikTok en natuurlijk de eigen website.

Je wordt een zeer belangrijke speler binnen ons team, wordt medeverantwoordelijk voor de uitvoer van onze evenementen en geeft een nieuwe impuls aan al onze multimedia-uitingen. Een creatieve geest en kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale media en automotive geven je hierin een grote voorsprong. Jij vertaalt onze campagnes naar de juiste beleving op sociale media, zorgt voor een groei in ons bereik en zorgt voor de juiste interactie tussen onze merkkanalen en onze volgers. Lees alles over de vacature!

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar info@streetgasm.com. Zorg dat je een duidelijk CV bijvoegt en wanneer je voor Video Stagiair solliciteert ook graag een portfolio meesturen!