Welkom op het nieuwe STREETGASM.COM

28 januari 2022

De oude en vertrouwde StreetGasm website heeft alweer ruim vijf jaar trouwe dienst gedaan. Mede daarom vonden we dat het tijd was voor een frisse wind en hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. Hij is verbeterd, gemoderniseerd en vooral nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

 

Meer functionaliteiten en gebruiksgemak voor StreetGasm leden.

StreetGasm leden genieten van een uitgebreider profiel. Zo zijn er meer mogelijkheden om te showen wat zij voor moois in hun garage hebben staan en worden ze zichtbaarder wanneer hun bedrijfsinformatie is ingevuld. Leden kunnen makkelijk vinden welke andere ondernemers er in de club zitten en met een druk op de knop precies zien wat zij doen.

 

Inschrijvingen evenementen nog sneller en makkelijker.

Naast dat de evenementpagina’s er zeer gelikt uit zien, zijn de evenementen ook makkelijker te boeken. Met drie drukken op de knop heb je je aangemeld voor jouw favoriete club evenement.

Bij iedere nieuwe website is het nou eenmaal onvermijdelijk om bugs of foutjes tegen te komen. Mocht je tegen problemen aanlopen, stuur ons dan een email op info@streetgasm.com zodat ons team er direct naar kan kijken.