sir dam vodka

Wederom een geslaagde Social Night!

27 mei 2024

Donderdag 23 mei vond alweer de derde editie van de StreetGasm Social Night plaats, en wat hebben wij genoten! Op deze gezellige avond kwamen de StreetGasm leden samen op het StreetGasm HQ om te netwerken, te genieten van een hapje en drankje, en te racen op de racesimulator van Build4Performance!

Cheers!

Tijdens deze heerlijke avond was Sir Dam Vodka aanwezig om onze leden te voorzien van heerlijke cocktails. Onze leden konden zich laten verwennen met de proeverij van een Paloma en Moscow mule, normaal worden deze cocktails gemaakt met tequila maar dit keer werden ze geserveerd met vodka. De leden hebben er enorm van genoten dus wij kunnen zeggen dat ook dit erg lekker is. Niet alleen smaakt Sir Dam Vodka goed, ook zien de flessen er fantastisch uit als decoratie. Sir Dam is als partner ook aangesloten bij StreetGasm en daarom hebben ze een prachtige collectie aan flessen in de StreetGasm bar uitgesteld.

Volgende editie

Kon je er deze keer niet bij zijn, maar zou je het de volgende keer niet willen missen? Hou onze website in de gaten want we zullen later dit jaar weer een Social Night organiseren!