Chi Chi - The Golf Venue

Waarom jij Golf & Connect niet wil missen!

26 april 2024

Aanstaande woensdag 1 mei is het zover: de eerste editie van Golf & Connect vindt plaats bij Chi Chi – The Golf Venue in Utrecht. We hebben een gezellige en tegelijkertijd interessante middag voor onze StreetGasm Family gepland, waarbij zakelijke connecties centraal staan. Bovendien hebben we een leuk spelelement toegevoegd voor onze fanatieke StreetGasm leden. Wat wij zeker weten is, je wil deze gezellige dag niet missen!

Waarom Golf & Connect?

De focus van dit evenement ligt op het stimuleren van netwerken en het opbouwen van zakelijke connecties binnen de StreetGasm Family. We zijn van plan om de deelnemers in kleinere groepen te verdelen, waarbij we rekening houden met het type bedrijf of de branche waarin iemand actief is. Naast het leggen van zakelijke contacten, is dit evenement ook bedoeld om wellicht nieuwe vriendschappen aan te gaan. We hebben binnen de StreetGasm Family al veel vriendschappen zien ontstaan wat wij natuurlijk erg leuk vinden!

Food and drinks chi chi the golf venue

Hoe ziet zo’n dag eruit?

De locatie van Chi Chi – The Golf Venue is ideaal geschikt om met een groep mensen een plezierige dag door te brengen. Onze StreetGasm leden worden ontvangen met een drankje en een borrelhapje voordat ze aan hun golfervaring beginnen. We hebben coaches klaarstaan die ervoor zorgen dat iedereen de fijne kneepjes van het golfen onder de knie krijgt. Dankzij de technologie van deze locatie kunnen we precies zien hoe ver de bal wordt geslagen en zelfs de afstand tot de hole is zichtbaar. Onze coaches geven de leden gedurende het eerste uur allerlei tips en instructies, waarna ze deze een uur lang in de praktijk kunnen brengen. In groepjes verdeeld, krijgt iedereen de kans om de technieken en tips toe te passen. Tegen die tijd verwachten we dat iedereen behoorlijk hongerig zal zijn, dus is het tijd om te genieten van een heerlijk shared 3-gangendiner.

Chi chi the golf venue and friends waarom niet missen

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Geen ervaring of juist veel ervaring, geen probleem! Omdat er coaches worden ingezet, kunnen zij op ieder niveau coachen, tips geven of zelfs uitleggen hoe een club vast te houden. Wie weet wordt er wel een toptalent ontdekt of ontdekt iemand een nieuwe hobby. Ook is het dankzij de handige technologie mogelijk om de voortgang te zien.

Time to play!

Omdat onze StreetGasm leden enorm competitief zijn, hebben we ook hier een spelelement aan toegevoegd. Door de slimme technologie kunnen wij precies zien wie er gewonnen heeft en omdat iedereen gecoacht wordt en soms geluk en skills niet van elkaar te onderscheiden zijn, maakt iedereen kans. Wij kijken er enorm naar uit en zijn benieuwd hoe onze StreetGasm Family’s golf skills zijn!

See you there? Aanmelden kan hier!

Locatie: Chi Chi – The Golf Venue – Gageldijk 1, 3566 ME Utrecht
Datum & tijden: Woensdag 1 mei 16:00-21:30

Waarom je deze dag niet wil missen