Terugblik op de StreetGasm Herfstrit

24 oktober 2023

Het was afgelopen zondag weer tijd voor de supercar seizoensafsluiter van het jaar: de StreetGasm Herfstrit. Wij hebben ontzettend genoten van deze knaller van een seizoensafsluiter en kijken er met jullie nogmaals op terug.

Deze heerlijke dag begon bij Kasteel Engelenburg waar men onder de StreetGasm startboog en over het bruggetje richting het prachtige kasteel reed. Rond half 12 kwam de StreetGasm Family binnen gedruppeld en werd het een flinke puzzel om alle supercars mooi neer te zetten voor het kasteel. In het kasteel hebben de leden genoten van een lekkere lunch. Het weerzien van de family is altijd een heerlijk moment!

Na het welkomstwoordje van Maurice werden de motoren gestart en stonden de StreetGasm Girls klaar om de deelnemers het startsein te geven. Langs het noorden van de Veluwe en dwars door het groene hart van Nederland kwamen de ruim 100 deelnemende auto’s via een toffe route met allemaal mooie bochten aan op de volgende mooie locatie. Bij Kasteel de Essenburgh was er de tijd om te genieten van een kopje koffie en een heerlijk gebakje.

Tijd om te vertrekken voor het laatste deel van de route en de gezellige afsluiter bij onze partner Maretti Lighting in Almere. Bij aankomst werden de auto’s langs en voor het gebouw geparkeerd en werd de Family via de rode loper ontvangen in het indrukwekkende HQ van Maretti. Bij binnenkomst werden zij ontvangen met een lekker drankje en er speelde zelfs op de trap een video af van StreetGasm. De afsluiter van het seizoen werd gehouden in de prachtige club van Maretti waar heerlijke drankjes, hapjes en entertainment aanwezig was.

We willen onze partners bedanken voor het mogelijk maken van deze dag. Ook bedanken wij onze leden en onze fans voor het in grote getalen aanwezig zijn tijdens de herfstrit!

De StreetGasm Herfstrit was de laatste rally van het jaar, echter was dit nog lang niet het laatste evenement. We hebben onder andere nog de Luxury INS vrijdagmiddagborrel, het Padeltoernooi en de Racecursus via StreetGasm Driving Academy.

 

 

 

 

 

 

—-