Supercar Convoy to Spring Event part IV

2 februari 2017

Voor het 4e jaar op rij neemt StreetGasm de schone taak opzich om te zorgen voor het grootste supercarkonvooi richting Spring Event. Deze maal zal ook Autogespot zorgen voor extra aandacht en word de groep waarmee we naar Spring event gaan rijden naar verwachting de grootste ooit!

Deelnemers aan het Spring event verzamelen vanuit heel het land, centraal bij AC Restaurant de Meern om vervolgens gezamelijk richting Weeze te rijden. Heeft u nog geen kaartje voor Spring event dan kunt u deze op de website van Spring Event bestellen. 
Voor onze StreetGasm leden hebben wij wederom een hele speciale aanbieding m.b.t toegang tot het spring event! Bent u nog geen StreetGasm lid!?  

klik hier voor de voordelen van een lidmaatschap

Het convoy maakt tussendoor nog 1 tankstop op de A73 zoals dat ieder jaar gedaan word, ook hier is nog de mogelijkheid om aan te sluiten.

We vertrekken stipt op tijd! omdat de organisatie van Spring event erop rekent dat we met deze grote groep op tijd aankomen.
Wij vragen u om op 29 April tussen 8:00 – 8:15 aanwezig te zijn bij AC restaurant de Meern, om 8:30 gaan wij rijden!

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze rit en enkele dagen voor vertrek een exacte routebeschrijving ontvangen dan kunt u hieronder uw gegevens achterlaten. Of volg de speciale Facebook pagina 

Houd mij op de hoogte

[formidable id=”12″]