StreetGasm op de Brussels Auto Show

Succesvolle Brussels Auto Show

23 januari 2024

Afgelopen week vond de Brussels Auto Show in de Brussels Expo voor de eerste keer plaats en StreetGasm was uitgenodigd om als special guest aanwezig te zijn! Met een stand van 400m2, grenzend aan de car catwalk, en met ruim 122.000 bezoekers hebben wij een knaller van een week gehad! 

 

StreetGasm pakt groots uit!

In Nederland is StreetGasm inmiddels een groot begrip en nu was het tijd om ook onze buren in België kennis te laten maken met StreetGasm. We hebben met het StreetGasm team 5 dagen lang met allerlei supercar liefhebbers gepraat, foto’s gemaakt en het enorm naar ons zin gehad op de Brussels Auto Show. Niet alleen hebben we met veel supercar liefhebbers gesproken over hoe tof onze line-up auto’s was, ook hebben we veel (potentiële) leden gesproken. Uit deze potentiële leden hebben we ook nieuwe members aan de StreetGasm Family kunnen toevoegen, welke we van harte welkom heten! Voor de Brussels Auto Show kregen al onze StreetGasm leden een exclusieve uitnodiging om deze show bij te wonen. We hebben een aantal leden dan ook gezellig mogen ontvangen voor een lekker hapje en een drankje!

De dikste auto’s

Omdat we zo’n grote stand hadden wilden we grootst gaan uitpakken en iets tofs neerzetten. Om de ruimte goed te benutten hebben we 10 dikke supercars meegenomen welke stuk voor stuk uniek zijn, en ook bijdragen aan waar StreetGasm voor staat: een toffe club waarbij supercars de verbindende factor zijn. We wilden graag een diverse line-up dus hebben verschillende toffe auto’s meegenomen: Lamborghini Aventador SV, Aventador SVJ Roadster, Hurcan Performante, Hurcan Steratto, Hurcan STO, Porsche GT3, McLaren 600LT, Maserati MC20, Ford GT en een Audi R8.

Car catwalk

Gedurende de week werd het steeds drukker waarbij zaterdag en zondag het absolute hoogtepunt waren. Onze stand was gelegen aan de car catwalk waardoor we constant omringd werden door liefhebbers die maar al te graag de auto’s wilden vastleggen op foto. Op de drukste momenten konden we de stand niet eens verlaten omdat iedereen een glimp wilde opvangen van onze toffe stand met de supercars. Onze eigen MR StreetGasm is meerdere keren de car catwalk opgereden om te delen wat onze club StreetGasm nu precies is. Vergezeld door onze charmante hostessen hebben de StreetGasm supercars zeker de show gestolen!

Bedankt partners

Het StreetGasm team heeft deze vette stand opgebouwd en met behulp van onze partners de puntjes op de i gezet. Onze stand was mede zo succesvol door al de fantastische supercars die er stonden, die wij dankzij onze partners konden neerzetten. Wij willen dan graag ook PUUR Leusden, Louwman Exclusive, SKS Groep, Sinttruije Marine Service B.V. en ProFinancials bedanken voor het beschikbaar stellen van de auto’s. Ook willen we onze partners bedanken voor het inrichten en decoreren van de stand: Zwaartafelen, Sign Activation en Lev interieurbouw. Daarnaast willen we Max Tenders bedanken voor het zorgdragen van het veilig vervoeren van de supercars. Ook 402 Automotive bedankt voor het ontvangen van StreetGasm en het mogelijk maken van de toffe standruimte!