StreetGasm Voorjaarsrit – Start

15 maart 2022

Het heeft lang geduurd maar eindelijk konden we weer een evenement organiseren zonder corona maatregelen!
13 Maart gaat bij ons de boeken in als de dag van onze grootste voorjaarsrit ooit. Maarliefst 150 van onze StreetGasm leden kwamen met hun Supercar naar vliegveld Teuge voor de start van de jaarlijkse seizoensopening van StreetGasm.

Het was een heerlijk weerzien voor de StreetGasm family, na de winter is het altijd weer mooi om te zien hoeveel mooie projecten, nieuwe auto’s en flitsende upgrades er gedaan zijn.
Een bont gezelschap aan felgekleurde supercars tot het gevolg. De Family genoot bij het Skydeck van een heerlijke brunch en luisterde naar de jaarlijkse openingsspeech van Mr StreetGasm (Maurice Hartsuiker) welke de nieuwe StreetGasm Family members welkom heette in de club en aankondigde dat we een aantal mooie nieuwe partners mogen verwelkomen bij onze club waaronder LXRY INS, Vredestein, Thijs Timmermans. Ook vertelde Maurice dat we dit jaar een bomvolle agenda hebben met spraakmakende evenementen verspreid door de allermooiste plekjes van Europa.

Na de officiƫle opening kon iedereen zich vergapen aan al het moois dat er stond en maakten we ons op voor een geweldige dag rijden door het Twentse landschap.

Herbeleef de start van de voorjaarsrit met deze schitterende eerste galerij aan foto’s.

Wij willen in het bijzonder VDM Cars, Thijs Timmermans, Nextlevel Cars, Max Tender, Louwman Exclusive bedanken voor hun geweldige aanwezigheid tijdens deze voorjaarsrit.