StreetGasm Voorjaarsrit – Geannuleerd

12 maart 2020

Beste StreetGasm Family,

De afgelopen dagen staan de media volop in het teken van het snel om zich heen grijpende Corona virus. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet en volgen hierin het advies van de overheid en de gespecialiseerde instanties (het RIVM en de GGD).

Vanmiddag heeft onze premier Mark Rutte tijdens een persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Hierin is onder andere aangekondigd dat tot en met 31 maart evenementen waar meer dan 100 mensen samenkomen afgelast zullen worden.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het neerzetten van een onvergetelijke StreetGasm Voorjaarsrit en reeds 70 enthousiaste clubleden hebben zich ingeschreven voor dit eerste treffen van het jaar. Daarnaast hebben vele StreetGasm fans ons laten weten zich te verheugen om de StreetGasm Family weer in actie te gaan zien en ons op te wachten bij de diverse stops.

Voor ons als organisatie is de veiligheid en het welzijn van onze leden, deelnemers en fans altijd de hoogste prioriteit. Het spijt ons dan ook enorm om aan te moeten kondigen dat we de StreetGasm Voorjaarsrit van zondag 22 maart, niet door kunnen laten gaan.

Uiteraard gaan wij zorgen dat er, wanneer hopelijk alles weer wat rustiger is omtrent het Corona virus, een mooie plaatsvervangende rit zal komen.

We rekenen op jullie begrip en hopen jullie snel weer te zien!
Met vriendelijke groet,

Team StreetGasm