StreetGasm verwelkomt Thijs Timmermans als GOLD partner 

20 december 2021

Met veel trots stellen wij onze GOLD partner Thijs Timmermans aan u voor. 

Waar dromen geen bedrog zijn: welkom bij Thijs Timmermans

Thijs Timmermans is sinds 2014 de aanbieder van absolute droomauto’s. Centraal in het land aan de A2 onder de rook van Den Bosch vindt de liefhebber een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve auto’s uit het topsegment. Thijs Timmermans heeft altijd een ruim aanbod auto’s op voorraad van uiteenlopende merken. Dat kan een supercar zijn van Ferrari maar net zo goed een (verlengde) limousine van Rolls-Royce. Maar ook een topmodel uit de stal van Audi, BMW of Mercedes-AMG vindt zijn plekje in de sfeervolle toonzaal. Een ding hebben de auto’s uit de collectie van Thijs Timmermans gemeen: het zijn stuk voor stuk modellen die het hart van de liefhebber direct sneller laat kloppen!

Thijs Timmermans biedt onderhoud op topniveau

Wij verkopen niet alleen auto’s uit het topsegment, we onderhouden en repareren ze ook. Een team van ‘vakidioten’ staat voor u klaar om elke exclusieve auto met liefde en respect voor het product te onderhouden. De mix van gekwalificeerde medewerkers, een grote portie ‘autosiasme’ en de modernste werkplaatsapparatuur maakt dat uw auto bij ons in de allerbeste handen is.

Een benadering die bij uw liefhebberij past vindt u bij Thijs Timmermans

Als u kiest voor een auto uit de collectie van Thijs Timmermans, kiest u voor kwaliteit en exclusiviteit. Dat merkt u ook in onze aanpak. Dankzij de prettige en laagdrempelige benadering voelt u zich bij ons direct op uw gemak. Wij begrijpen uw (voor)liefde voor een bepaald type auto waardoor wij u perfect kunnen informeren en enthousiasmeren. Uw exclusieve auto koopt u per slot van rekening toch het liefst bij een echte autoliefhebber die begrijpt wat u beweegt? Ontdek zelf de kracht van de collectie van Thijs Timmermans en treedt binnen in een wereld van exclusieve auto’s uit het topsegment!

Thijs Timmermans Waardenburg
Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
T: +31 (0)418 – 745 130
E: info@thijstimmermans.com