StreetGasm Tour ’21 – 05 Rovinj > Kitzbühel

30 juni 2021

Aan alle mooie dingen komen een eind, zo ook aan deze StreetGasm Tour. Een tour waar we langer dan een jaar naar uit hebben gekeken en welke achteraf voorbij is gevlogen. Het was heerlijk om weer op de weg te zijn en met de StreetGasm Family te kunnen touren door Europa.

De laatste dag startten we in Kroatië, reden we vervolgens door Slovenië en Italië om uiteindelijk aan te komen in Kitzbühel. Met onder andere de Plöckenpas en de adembenemende Grossglöckner Hochalpenstrasse was het een heerlijke dag rijden. Het Kempinski Das Tirol hotel is onderhand een fijne thuishaven geworden waar we vaker neerstrijken met onze evenementen. Zij waren bereid om speciaal voor ons een dag eerder hun deuren te heropenen zodat we een mooie afsluiter konden vieren van deze Alternatieve StreetGasm Tour.

Een tour die een hoop onzekerheden met zich meebracht, maar die we met z’n allen hebben aangedurfd en tot een geweldig succes hebben gemaakt. We willen nogmaals alle deelnemers bedanken voor hun vertrouwen en hopen jullie snel weer te zien. In het bijzonder bedanken we ook onze partners die hun steentje bij hebben gedragen. Smartwax/Chemical Guys voor de mooie poetspakketjes, AB Lifestyle voor de gesponsorde caps, Corner33 voor de oranje aankleding en van Poelgeest BMW voor de heerlijke crew auto’s.

Geniet hieronder van het laatste foto album van deze StreetGasm Tour.

[sc-photo-album album=”201987″ max=”0″]