StreetGasm Summer Party

22 augustus 2023

Bij aankomst van onze StreetGasm Family stond een groep autoliefhebbers al te wachten om jullie supercars op beeld vast te leggen. Wij begrijpen dit helemaal, jullie hebben ook ons weer verrast met jullie gave supercars, de vette wraps, oorverdovend geluid maar bovenal de grote opkomst!

Bij aankomst werd iedereen ontvangen door onze prachtige hostesses die klaar stonden om iedereen een bandje te geven. Dit bandje gaf toegang tot zomertuin van de Hof welke door het fantastische weer perfect aansloot bij het event van de dag, de Summer Party!

Onder het genot van lekkere cocktails, streetfood en de goede beats van onze DJ was het ultiem genieten. Gedurende de dag kwam er een saxofonist die live speelde en kwam er een goochelaar die ons allen deed verbazen. Wij begrijpen nog steeds niet hoe hij het voor elkaar kreeg om die ring opeens om zijn vinger te krijgen. En het oplossen van de Rubiks kubus met maar een hand? Het is voor ons nog steeds een raadsel!

We hebben tijdens de summer party niet alleen veel bekende gezichten, maar ook veel nieuwe gezichten gezien. We willen de nieuwe leden dan ook nogmaals welkom heten, we hebben genoten van jullie aanwezigheid en de gezelligheid die jullie allen gebracht hebben tijdens de summer party.

In het bijzonder willen we de Hof in Renswoude nog bedanken voor het openstellen van de zomertuin, en ook een bedankt naar de andere partners die onderdeel waren van deze mooie dag. Inmiddels hebben we een selectie aan prachtige foto’s ontvangen en deze beelden delen we dan ook graag met jullie.