StreetGasm Social Night druk bezocht

19 februari 2024

Met een enorm goed gevoel kijken we terug op weer een geslaagde editie van de StreetGasm Social Night. ⁠Na het succes van de eerste editie in december, was het afgelopen donderdag tijd voor het vervolg in het StreetGasm Headquarters. De Social Night is het netwerkevent wat in het leven is geroepen om leden op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken. ⁠Het was wederom een zeer gezellige avond met een grote opkomst!

Naast een lekker hapje en drankje werden de leden getrakteerd op een speciale tasting van onze Carbon Partner, Barrel Brothers. Zij lieten de aanwezigen een aantal van hun exclusieve dranken proeven. ⁠Het StreetGasm HQ is natuurlijk altijd een supercar walhalla. Gold Partner, PUUR Leusden zorgde voor extra aankleding met een prachtige Lamborghini Huracan en een Huracan Performante Spyder.⁠ Ondertussen werd er weer volop gestreden op onze Build4Performance simulator tijdens de Vredestein Hotlaps.

De StreetGasm Social Night bewijst een populaire avond te zijn en zal je daarom ook zeker vaker op de agenda terug gaan vinden. ⁠