StreetGasm Ride Out een ongekend succes!

21 juli 2020

StreetGasm beloofde haar deelnemers de grootste Nederlandse supercar Ride Out ooit en niets was minder waar. Afgelopen zaterdag 18 juli verzamelden ruim 300 sportwagens zich verspreid door het land op vier verschillende startlocaties voor het allergrootste evenement dat wij ooit met StreetGasm georganiseerd hebben. 

Wegens de geldende corona maatregelen moesten wij het volledige evenement als een Drive Thru formule inrichten en dat is absoluut gelukt! Over de heerlijke Nederlandse rijderswegen werden de 4 groepen richting twee verschillende lunchlocaties gestuurd om vervolgens aan het einde van de dag te finishen op 1 grote locatie in midden Nederland. Het leek alsof iedere petrolhead die niet op vakantie was, bij het evenement aanwezig was. Het deelnemersveld was dan ook om van te watertanden.

We mochten het niet zo noemen, maar op de spectaculaire eindlocatie werden de deelnemers getrakteerd op het allereerste supercar Drive Thru Festival ooit! De deelnemers reden het terrein op en werden onthaald door onze lovely StreetGasm Girls. Er werd veel gelachen, af en toe wat geflirt en de uitlaten bulderden terwijl men onder de StreetGasm startboog door reed. Als kers op de taart werden de deelnemers door de discotheek heen geleid met een koud blikje No Fear Energy in de hand. Daar stond een ongekende lineup met StreetGasm DJs klaar om alle auto’s voorbij te zien komen. Vlammenwerpers, CO2 guns, vuurwerk en opzwepende beats maakte het feestje compleet! 

Alles was live te volgen op de StreetGasm Facebook door middel van een speciale livestream. De volledige livestream is HIER terug te kijken. 

Bij het betreden van het finish terrein stonden de lieftallige StreetGasm Girls met hun vlaggen klaar voor een mooie finishfoto. Deze kun je hieronder terug vinden. Spot jouw foto en deel hem op Instagram en tag ons met @StreetGasm of hashtag #StreetGasm! De overige foto’s zullen deze week volgen.

Ben je na de StreetGasm Ride Out enthousiast geworden en wil je geen StreetGasm evenement meer missen? Druk dan op onderstaande knop om naar de lidmaatschapspagina te gaan. Hier vind je meer informatie over het clublidmaatschap en kun je je direct aanmelden. Vergeet niet de kortingscode te verzilveren welke je tijdens de StreetGasm Ride Out hebt ontvangen.

MEER INFORMATIE STREETGASM LIDMAATSCHAP

Wij kijken terug op een geweldige dag en willen graag onze crew, de deelnemers en zeker ook de volgende partijen enorm bedanken.

No Fear Energy – Porsche Centrum Gelderland – Ferrari Munsterhuis – Fastlane Exclusive – GASSAN Diamonds – Duke Design – Flitsmeister – Next Level Cars – Wifi Media – The Meat Lovers  – XXL Nutrition – Pro Financials – AB Lifestyle – GaragePark – E.Peters & Zn – VIC Shuttle – Chiptuning Experience – Pluim Apeldoorn – Tegel & Sanitair Depot – Van Poelgeest BMW – Caffero – Vidiled – Pro Flags – Akrapovic – Dutch Dream Cars – HMK Medical – Six Stars Agency – Restaurant de Hof Renswoude – Restaurant Zuiver Leusden – Studio A12 Bunnik – BREW Veenendaal – Sidney Samson – La Fuente – Vito Mendez – Niels Koster, Frequencers – Showdesign

[sc-photo-album album=”190751″ max=”0″]