StreetGasm RaceWars

25 april 2018

Wanneer je een sportauto bezit wil je hier natuurlijk zo vaak mogelijk van genieten. Helaas kan dit in Nederland niet al te best. Trajectcontrole’s, linksrijders en de alsmaar meer dichtslibbende Nederlandse wegen. Voor de mensen die hun Porsche, Mercedes AMG of bijvoorbeeld hun Ferrari eens echt verantwoord willen uitlaten, organiseren wij StreetGasm RaceWars.

StreetGasm RaceWars is een circuitdag welke dit jaar voor de derde keer is georganiseerd, dit keer in samenwerking met FirstGear Cars. Een onbezorgde dag waar in een vertrouwde en veilige omgeving de grenzen van uw bolide kon worden opgezocht. Tijdens dit evenement kregen de deelnemers de kans om tussen 12 en 17 uur, na een uitgebreide rijdersbriefing en heerlijke lunch, ongestoord hun rondes te kunnen maken op het circuit van Zandvoort.

Het deelnemersveld was waanzinnig met 50 exclusieve sportwagens. Zo reden er Porsche’s mee in alle types. Van de GT3RS tot de Targa en de GTS tot de adembenemende GT2RS. Maar ook de Italianen waren goed vertegenwoordigd met Lamborghini Aventador’s, Ferrari 812 en 458en. Elk type sportwagen was welkom tijdens RaceWars, en deze werden dan ook goed op hun staart getrapt.

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Zie hieronder de uitgebreide gallerij, verzorgd door Sebastiaan Doyer, Stefano van Veen en Jordy de Droog.

[sc-photo-album album=”104479″ max=”0″]