StreetGasm overhandigd €15.500 aan Against Cancer!

21 juli 2016

Tijdens de 12e Against Cancer circuitdag heeft StreetGasm een cheque overhandigd van €15.500,- aan stichting Against Cancer.

Zoals ieder jaar doet StreetGasm mee aan de circuitdag van onze partner stichting Against Cancer. Deze stichting zorgt er op deze dag voor dat zieke kindertjes en hun families voor een dag alles kunnen vergeten en lol kunnen maken. StreetGasm was aanwezig met een groep sportwagens om deze kinderen rondjes mee te nemen over het circuit. Tijdens deze dag stond ook de Garfield R8 klaar als wensauto. Op deze auto konden kinderen een kaart plakken waar zij een wens op hebben geschreven. Wij gaan ons best doen zo veel mogelijk van deze wensen in vervulling te laten gaan!

 
Tijdens diverse evenementen heeft StreetGasm zich ingezet door geld in te zamelen voor dit goede doel. Vele deelnemers aan onze evenementen, partners en sponsoren hebben hun grote hart laten zien en hier een bijdrage aan geleverd. Tevens kreeg Against Cancer een plek tijdens SG2K waarin zij een uniek platform kregen om geld in te zamelen.
 
Dit alles heeft geresulteerd in een geweldig mooi geldbedrag van €15.500,- wat geheel ten goede is gekomen aan stichting Against Cancer. Er gaat toch niets boven de glimlach van een kind?
 
Extra dank gaat uit naar:
– Angelique en Martijn voor hun tomeloze inzet en het beschikbaar stellen van hun auto tijdens SG2K.
– The CarWrapClub (Goed Sign, WrapJeAuto.nl, WrapMyRide) voor het kostenloos wrappen van de auto. 
– Onze StreetGasm partners en deelnemers welke hun steentje hebben bijgedragen aan dit mooie geldbedrag.

STREETGASM AGAINST CANCER

[sc-photo-album album=”3526″ max=”0″]