StreetGasm Nieuwjaarsborrel 2024: Een Terugblik

9 januari 2024

Het jaar 2023 is voorbijgevlogen, en inmiddels zijn we alweer een dikke week in 2024 beland. Samen met onze StreetGasm Family hebben we het nieuwe jaar ingeluid en enorm genoten van dit feestelijke moment. Graag kijken we terug op een heel gezellige Nieuwjaarsborrel. Blik samen met ons terug op deze geslaagde dag of ervaar wat je hebt gemist!

 

Agenda 2024: Nog meer toffe evenementen!

De Nieuwjaarsborrel was meer dan alleen gezelligheid; het was het moment waarop we onze bomvolle agenda voor 2024 onthulden! We hebben naast de StreetGasm klassieker zoals Cars & Sushi en Arabian Miles ook meerdere nieuwe agenda punten! Denk daarbij aan de Weekendtour Ardennen of Tour d’Azur, ook DreamDrive Transylvania wordt een rally voor in de boeken. Daarnaast hebben we dit jaar er nog een sportief evenement bij, namelijk Golf & Connect. Kortom: we hebben voor 2024 enorm veel leuke momenten op de planning staan. Uiteraard staat tijdens deze rally’s de passie en liefde voor sportauto’s voorop en dit is dan ook wat ons drijft om de gaafste routes uit te zetten voor jullie. Ook zijn onze evenementen ingericht om waardevolle zakelijke connecties te creëren tussen ondernemers. En naast dat we dit zakelijke aspect heel belangrijk vinden, is het aangaan van vriendschappen en onderdeel zijn van de StreetGasm Family ook enorm waardevol.

Nieuwe partners: PUUR Leusden, Autocare en Barrel Brothers 

We mochten dit keer niet één, maar drie nieuwe partners verwelkomen. Onze nieuwste Gold partner is PUUR Leusden, die tijdens de borrel zorgde voor fantastische decoratie met de Lamborghini Performante. Ook heten we Autocare van harte welkom als Carbon Partner.  Daarnaast is ook Barrel Brothers nieuw als Carbon partner bij StreetGasm. Tijdens de Nieuwjaarsborrel organiseerden ze een heerlijke tasting voor onze leden, met keuze uit unieke dranken.

Vredestein Hotlaps en nieuwe leden

Bij het creëren van ons mooie StreetGasm Headquarters hebben wij in samenwerking met onze partner Build4Performance een gave racesimulator geplaatst. Samen met Gold partner Vredestein ontstond het idee om daar een mooie competitie omheen te verzinnen, zo zijn de Vredestein Hotlaps ontstaan. Gedurende het jaar konden de StreetGasm leden proberen om de snelste rondetijd neer te zetten, uiteraard in dezelfde auto over hetzelfde circuit onder dezelfde omstandigheden. Er kon er maar één de winnaar zijn en dat was Dimitri! Hij werd op het podium geroepen om de hoofdprijs uit handen van de StreetGasm Girls te onvangen; een nieuwe set Vredestein banden!

Daarnaast werd Taeke van Turnhout ook nog even het podium op gehaald. Hij was namelijk het StreetGasm lid dat in 2023 de meeste nieuwe leden heeft aangebracht. Cheers to that! Maurice vertelde dat we dit in 2024 uiteraard ook gaan stimuleren en bijhouden. Het lid wat in 2024 de meeste nieuwe StreetGasm leden aanbrengt, wordt beloond met een gratis WeekendTour.

Toffe supercar line-up, goed eten en veel gezelligheid

Opvallend was dat, ondanks het koude weer, veel StreetGasm leden ervoor kozen om met hun supercar te verschijnen. Dit vinden wij geweldig om te zien! Ook waren bij dit evenement weer nieuwe leden aanwezig, waarvoor: Welkom bij de StreetGasm Family. We vinden het gaaf om te zien hoe hartelijk onze nieuwe leden ontvangen worden door de bestaande leden. Naast de gezelligheid tussen onze leden heeft iedereen heerlijk kunnen genieten van een uitgebreid walking dinner met heerlijke gangen.

Dank aan onze Partners

Wij willen onze partners, die mede bijdragen aan het bestaan van StreetGasm, enorm bedanken. In het bijzonder Thijs Timmermans en PUUR Leusden voor het neerzetten van één van hun indrukwekkende auto’s. Ook Barrel Brothers bedanken we voor het verzorgen van de leuke tasting. En niet te vergeten, willen we jullie allemaal, als onze StreetGasm Family, bedanken voor het bijdragen aan het succes van deze avond!

Wij kijken uit naar een fantastisch jaar bij StreetGasm!