StreetGasm Herfstrit ’22

10 november 2022

Het supercar seizoen zit er weer op! Zoals ieder jaar is de StreetGasm Herfstrit dé enige echte seizoensafsluiter. Men haalt dan de bolide voor die ene laatste keer tevoorschijn om hem daarna lekker warm in de garage weg te stoppen tot het voorjaar. Dit jaar was de Herfstrit extra speciaal omdat tijdens de finish bij de Pathe bioscoop, ook de SG2K deelnemers aansloten om met zijn allen te genieten van de SG2K TEN aftermovie in de bios.

Dit jaar begon de Herfstrit op een prachtige boomrijke locatie. Deze unieke plek was gekozen omdat het perfect binnen het Herfstplaatje past. De StreetGasm Family kwam hier tezamen voor de start van de rit. Na het in ontvangst nemen van het routeboek en de goodiebag genoot men van een lekkere brunch. Maurice trapte af met een welkomstwoord om de aanwezige leden te bedanken voor een mooi StreetGasm jaar. Kort daarna werden de motoren gestart.

Een rit door midden-Nederland volgde en alle 100 deelnemers genoten van de prachtige herfstkleuren die het land rijk is. De combinatie van de kleurrijke supercars en de gele, oranje en bruine bladeren maakten het plaatje compleet. Uiteindelijk kwamen de deelnemers aan bij de Pathé bioscoop van Nijmegen. Hier was het een warm onthaal door de in grote getale aanwezige carspotters en StreetGasm fans.

Geniet van dit uitgebreide foto album van de StreetGasm Herfstrit.
Fotoalbum SG2K TEN aftermovie premiere: Klik hier.