StreetGasm Herfstrit 2021

17 november 2021

Zondag 14 november was het tijd voor onze jaarlijkse seizoensafsluiter de StreetGasm Herfstrit. De 2021 editie was een bijzondere. Het was namelijk de eerste keer in lange tijd dat we weer op de ouderwetse manier met de StreetGasm Family konden zijn! Geen drive thru en lekker met zijn allen samen zijn. 

Op het mooie landgoed Groot Kievitsdal in Hilversum verzamelden 120 aangemelde leden en hun aanhang voor de start van de Herfstrit. Hier genoten zij van een heerlijke lunch en was het een gezellige start van de dag. Een groot aantal fans verzamelden zich bij het landgoed om zich te vergapen van al het moois wat zich op de parkeerplaats verzamelde. Klokslag twee uur vertrok het bonte gezelschap aan supercars vanuit Hilversum.

Na een mooie rit door het groene hart van Nederland was er in de namiddag tijd voor een smakelijke afsluiter en de bekendmaking van de winnaar van onze GASSAN Diamonds Herfstloterij. Zoals bij iedereen bekend stond op deze dag ook de Formule 1 van Brazilië op het programma. Deze afsluiter werd mede mogelijk gemaakt door onze partner Corner 33. Samen met de StreetGasm Family zagen wij op grote schermen hoe onze Max in de slotfase helaas voorbij werd gereden voor Lewis…  Al mocht dat de pret en de sfeer absoluut niet drukken!

Wij kijken terug op een enorm geslaagde dag en kijken alweer ontzettend uit naar de schitterende tours die we in 2022 voor jullie in petto hebben.
Namens ons hele team willen wij de StreetGasm family bedanken voor de gigantische opkomst! 

StreetGasm Herfstrit – Start

[sc-photo-album album=”209418″ max=”0″]

 

StreetGasm Herfstrit – Onderweg & Finish

[sc-photo-album album=”209715″ max=”0″]