StreetGasm Herfstrit 2020 – Drive thru take-away

22 oktober 2020

De StreetGasm herfstrit is ieder jaar dé seizoensafsluiter waar de gehele StreetGasm Family naar uitkijkt. We hebben dit jaar de Herfstrit anders in elkaar moeten steken dan voorgaande jaren door de geldende coronamaatregelen. Wij wilden onze leden niet teleurstellen en hen een mooie rit voorschotelen, zodoende hebben we de Herfstrit volledig volgens ons bekende Drive Thru concept georganiseerd.

Daarnaast hebben we onze leden gevraagd alle locaties strikt geheim te houden en overal in de auto te blijven. Dit om grote groepen mensen te voorkomen. 

Het werd een dag met minder sociale contactmomenten maar een dag welke draaide om hetgeen waar onze leden het meest van houden; Autorijden. De StreetGasm Family werd getrakteerd op prachtige routes door het Nederlandse landschap en konden genieten van 3 Drive Thru momenten om van te smullen.  Na de ontvangst en check-in bij het Evoluon in Eindhoven reden de deelnemers richting Arnhem waar Villa Velperweg een heerlijke take-away lunch had klaargemaakt. Na wederom een mooie rit eindigde de dag in Nieuwegein bij beachclub Down Under waar onze leden nog wat lekkers to go en een leuk winters aandenken kregen.

Wij willen iedereen enorm bedanken voor de aanwezigheid maar vooral ook voor het respect dat we van jullie hebben gehad door het naleven van de (vele) regeltjes die we voor jullie hebben moeten opstellen. 

Foto’s van onder de StreetGasm startboog:

[sc-photo-albums albums=”196746″]

 


Foto’s StreetGasm Herfstrit 2020

[sc-photo-album album=”196305″ max=”0″]